Jizerska. Foto: Domanski / NordicFocus.

Jizerska. Foto: Domanski / NordicFocus.

Fullt hus hos Jizerská

Turrennet som går tidlig på nyåret har nådd taket på 5.000 påmeldinger.
Tips en venn  Skriv ut

Samtlige 5.000 startnummer til løpene på 50 og 25 km klassisk, og i tillegg 500 plasser til rennet over 30 km friteknikk, er nå reservert.

Dette gjør at den 44. utgaven i traktene rundt Bedřichov i Tsjekkia i tiden 7.-9. januar 2011 skriver seg inn i historien. Ikke bare fordi antall deltakere er rekordhøyt men også fordi løpet er fulltegnet lang tid i forveien.

Slik sett føyer Jizerská seg inn i rekken av store utenlandske turrenn som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeinerrennet.

Foruten tusenvis av "vanlige“ utøvere vil også flere av de største navnene innen langdistanselangrenn delta. Team Xtra personell er selvfølgelig på plass. Vinnerene fra de to foregående utgaver av Jizerská  kommer - Oskar Svärd fra Sverige og hans italienske forgjenger Marco Cattaneo.

Også Thomas Alsgaard fra Team United Bakeries og som i 2010 havnet på andreplass, er blant kjente profiler som er ventet til start.

Jizerská Padesátka inngår både i FIS Marathon Cup, som åpnet med La Sgambeda i Italia sist helg, og den nye langløpserien Ski Classics, hvor de to siste rennene går i Norge, Birkebeinerrennet og Norefjellsrennet.

Jizerská Padesátkas hjemmeside.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut