SNARVEIER mellom nyhet 2 og 3| RESULTATER: VASALOPPET: Kvinner- Menn| NORGESCUP: SØNDAG: 20/30 km: Kvinner- Menn| LØR: 10/15 km: Kvinner- Menn| FRE: Sprint: Kvinner- Menn| VM OBERSTDORF: SØNDAG: 50 km: Menn| LØR: 30 km: Kvinner| 800 GULLARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| MEDALJEOVERSIKT VM
Simen Østensen ute på 15 km klassisk i Beitosprinten 2013. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Simen Østensen ute på 15 km klassisk i Beitosprinten 2013. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Kvåle og Østensen vant Gåsburennet

OPPDATERT med komplette resultater: Barbro Kvåle og Simen Østensen gikk til topps i seniorklassene da Gåsburennet, tredje renn i Tour de Hedmarken, ble gjennomført fredag.

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

- Det er ikke mye snø, men forsvarlig å gjennomføre arrangementet. Det anbefales ikke å bruke de beste skiene, skrev arrangøren på sin nettside da beslutningen om å gjennomføre Gåsburennet ble tatt.

Med hele 700 påmeldte ved fristens utløp var det rekorddeltakelse i årets renn, som altså til slutt ble vunnet av Simen Østensen fra Fossum IF og Team Centric på herresiden, mens beste kvinne ble Barbro Kvåle fra Lillehammer Skiklub og Team Coop Talent.

Kvåle var et lite sekund foran Tuva Toftdahl Staver fra IL Heming og Team NTNU ved målgang etter 5 kilometer, mens Østensen på sin side hadde 10 sekunders margin ned til Håvard Solås Taugbøl, som går for Lillehammer Skiklub og Team Coop Talent, etter de 10 kilometerne som gutta gikk.

---

Gåsburennet
Gåsbu, Hedmark - 27. desember 2013


Kvinner, 5 km klassisk
1. Barbro Kvåle, Lillehammer Skiklub/Team Coop Talent 13:14
2. Tuva Toftdahl Staver, Heming IL - Ski/Team NTNU 13:15 +00:01
3. Solfrid Braathen, Høybråten og Stovner IL/Team Bolig 13:38 +00:24
4. Hilde Losgård Landheim, Lillehammer Skiklub/Team Coop Talent 13:46 +00:32
5. Britt Thorshaug Granrud, Nansen IL/Team Veidekke Innlandet 13:48 +00:34
6. Sigrid Nordgården, Lillehammer Skiklub 14:04 +00:50

Menn, 10 km klassisk
1. Simen Håkon Østensen, Fossum IF 24:06
2. Håvard Solås Taugbøl, Lillehammer Skiklub/Team Coop Talent 24:16 +00:10
3. Vetle Thyli, Raufoss IL 24:23 +00:17
4. Markus Johansen Westgaard, Trøsken IL/Team Jobzone 24:38 +00:32
5. Emil Nyeng, Ringebu/Fåvang SK/Team Veidekke Innlandet 24:43 +00:37
6. Timo Andre Bakken, Konnerud IL/Team Veidekke Innlandet 24:46 +00:40

Komplette resultater - Alle klasser


SNARVEIER

* VM JUNIOR VUOKATTI
Program| Norges Tropp| Smøretips| Startlister| Resultater
--- ---
* VM U23 VUOKATTI
Program| Norges Tropp| Smøretips| Startlister| Resultater
--- ---
* VM POKLJUKA - SKISKYTING
Program| TV-tider| Norges Tropp| Medaljeoversikt| Startlister| Resultater
--- ---
* NORGESCUP FØRDE - SENIOR
Program| Smøretips| Startlister| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus