RESULTATER: Ski-NM: Tirsdag: 10/15 km: Kvinner- Menn| 800 FAGARTIKLER| SKIPLUKKER'N SVARER| TOPPTRENT SVARER: SVAR 1| SVAR 2| SVAR 3
Tuva Toftdahl Staver fra Team Coop gikk inn til andreplass i König Ludwig Lauf 2014. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Tuva Toftdahl Staver fra Team Coop gikk inn til andreplass i König Ludwig Lauf 2014. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Team Coop jakter ledertrøyer i Årefjällsloppet

Finale i Swix Ski Classics

Team Coop vil kjempe for de gule, rosa og grønne ledertrøyene under Swix Ski Classics finalen i Årefjällsloppet til lørdag. - Det vil absolutt bli et tøft løp, men jeg ser veldig frem til å være med å kjempe om den rosa ledertrøyen, sier Tuva Toftdahl Staver.

Tips en venn  Skriv ut

Det vil være et fokusert, sterkt og komplett Team Coop på startstreken lørdag med følgende løpere:

Seraina Boner, Tuva Toftdahl Staver, Oskar Svärd, Jimmie Johnsson, Espen Harald Bjerke, Roger Aa Djupvik, Morten Eide Pedersen, Nicola Morandin, Bill Impola og Lucas Bauer.

Med et komplett lag øker sjansene til å forsvare og kjempe om de gule, rosa og grønne ledertrøyene. Morten Eide Pedersen er bare 20 poeng bak John Kristian Dahl (Team United Bakeries) i sprint konkurransen og vil definitivt kjempe for den grønne trøyen med god hjelp av sine lagkamerater.

Tuva Toftdahl Staver
Tuva Toftdahl Staver vil bære den rosa ledertrøyen i ungdomsklassen, men med samme poengsum som Inger Liv Bjerkreim Nilsen. Seraina Boner vil gå ut med den gule ledertrøyen i kvinneklassen, 90 poeng foran neste kvinne. Kan hun vinne andre år på rad?

- Det vil absolutt bli et tøft løp, men jeg ser veldig frem til å være med å kjempe om den rosa ledertrøyen med Inger Liv Bjerkreim Nilsen (Team United Bakeries). Det er bra å se at Seraina er tilbake i god form med seier i 30 km i det sveitsiske mesterskapet forrige helg, hun er absolutt en stor favoritt til å vinne den gule ledertrøyen. Morten er også kun få poeng bak John Kristian i sprintkonkurransen noe som gir oss sjansen til å kjempe om tre trøyer, sier Tuva Toftdahl Staver.

Seraina Boner
- Jeg er godt fornøyd med seier under 30 km i det sveitsiske mesterskapet, spesielt siden Birkebeinerrennet ble avlyst og jeg hadde en mindre bra opplevelse under Vasaloppet. Jeg ser veldig frem til å gå Årefjällsloppet, det er et flott løp i vakkert fjellterreng, sier Seraina Boner.

Oskar Svärd
Oskar Svärd gjorde også en bra 50 km med sin 5.plass under SM for et par uker siden. Han er nå tilbake i kjente trakter og er også ambassadør for Årefjällsloppet.

- Det var et tøft løp med høye temperaturer og klisterføre. Det var første gang jeg gikk diagonalgang i en konkurranse dette året, men det gikk mye bedre en antatt. Nå fokuserer jeg for fullt på Årefjällsloppet og håper på et bra resultat. Jeg ser frem til duellen om de ulike ledertrøyene, og på lørdag vil vi få svaret, sier Oskar Svärd.


* LANGRENN PLUSS (+): Elite-intervjuer, trening, teknikk, utstyr, smøring med mye mere
Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse