-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser

Ingvild Flugstad Østberg: - Nærmere Marit og Therese enn noen gang

Med videointervju

Olympisk mester i lagsprint Ingvild Flugstad Østberg håper å ta enda større steg på distanserenn denne sesongen. Da er det godt å vite at hun på flere økter aldri har vært nærmere Marit Bjørgen og Therese Johaug enn i høst.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

val-senales-stort-14-01-f-birk-eirik-fjeld.jpg
Ingvild Flugstad Østberg på samling med skilandslaget i Val Senales. Foto: Birk Eirik Fjeld.

- Jeg trener helt klart for å bli like god på begge deler.

Ingvild Flugstad Østberg var en av verdens beste sprintere forrige sesong, men nøyer seg helt klart ikke med det.

I fjor var hun stabilt rundt topp 15 i verdenscupen på både sprint og distanse i begge stilarter, med tre individuelle tredjeplasser som best. I år håper hun å ta enda et steg.

- Målet er absolutt å ta nye steg også på distanse i åra som kommer. Jeg tror jeg kan ha mulighet til å kjempe om topp ti kanskje også topp fem plasseringer på distanserenn i verdenscupen i år, sier Gjøvik-jenta.

Matchinga mot toppen er det iallfall ikke noe å si på samlinger med landslaget. Denne høsten føler 24-åringen hun har nærma seg de to store enerne på laget.

- Det er artig de gangene man ser at man ikke er så langt unna Marit og Therese som har vært i verdenstoppen i mange år. I år har det vært flere økter hvor jeg føler jeg har vært nærmere dem enn jeg har vært før.

- Men på annen side er det noe helt annet når vi starter å gå skirenn og legger bort joggeskoa og rulleskia. Uansett føler jeg at ting har gått veldig bra i treninga i år og jeg håper at det skal vise seg når vi har startnummer på brystet, slår Ingvild smilende fast.

Framgangen håper hun kan gjøre at hun er med i kampen om en av etappene på VM-stafetten i Falun.

- Selv om sprintstafetten kanskje er det største målet, er det å få gå en etappe på den vanlige stafetten helt klart også et mål for meg denne sesongen, forteller Flugstad Østberg.

Se videointervjuet med Ingvild Flugstad Østberg der hun blant annet forteller hva landslagsjentene bruker en treningsfri dag i den lille alpelandsbyen Maso Corto på, i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus