Elitegruppa ut fra start i Edsåsdalen under Årefjällsloppet 2014. Foto: Magnus Östh/Swix Ski Classics.

Elitegruppa ut fra start i Edsåsdalen under Årefjällsloppet 2014. Foto: Magnus Östh/Swix Ski Classics.

NordicBet Årefjällsloppet er nytt navn

- Nordisk sport ligger oss varmt om hjertet og vi ser fram til å ta del i utviklingen av Årefjällsloppet, sier Magnus Linder som er Global brand manager for rennets nye tittelsponsor, NordicBet. Lørdag går NordicBet Årefjällsloppet som finale i Swix Ski Classics.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Spelbolaget NordicBet blir ny titelpartner till Årefjällsloppet

Nu i helgen, den 27-28 mars, hålls tredje upplagan av Årefjällsloppet.

Loppet har snabbt etablerats som ett internationellt storlopp med äkta skidupplevelser i en unik skandinavisk fjällmiljö.

Årefjällsloppet är finalen i långloppstouren Swix Ski Classics, där även tävlingar som Vasaloppet och Marcialonga ingår.

Årefjällsloppet presenterar nu en ny stark titelpartner i det nordiska spelbolaget NordicBet.

- Vi är väldigt stolta över att kunna presentera NordicBet som en ny internationell titelpartner till Årefjällsloppet. Långloppen är ju väldigt spännande sportsligt sett med stora förändringar under loppen beroende på form och valla. Därför är det ju en rejäl utmaning att tippa slutsegrare, men även vem som är först till de olika sprinterna och hur det går för Pro Teamen, säger Jenny Grip tävlingschef Årefjällsloppet.

- Vi ser ett ökat intresse för skidsport bland våra spelare och vi har under 2015 inlett en större nordisk satsning med Årefjällsloppet som kronan på verket. Nordisk sport ligger oss varmt om hjärtat och vi ser fram emot att få vara med och utveckla Årefjällsloppet och göra upplevelsen både roligare och bättre för alla som följer tävlingen, säger Magnus Linder, Global brand manager för NordicBet.

NordicBet kommer att erbjuda alla skidentusiaster en rad spännande spelprodukter kring lördagens 75 km lopp, både före och under loppet i deras nya livebet.

Dessutom kommer nya och befintliga kunder erbjudas en chans att spela helt riskfritt på sina favoritåkare, vilket betyder att man får pengarna tillbaka om någon annan åkare vinner.

Årefjällsloppet officiella namn blir i och med det nya samarbetet “NordicBet Årefjällsloppet”.

---

NordicBet är ett spelbolag som grundades 2002 och erbjuder spel på såväl nationell som internationell sport, samt onlinecasino och flera andra spel. NordicBet är sedan januari 2013 en del av Betsson Group som ägs av Betsson AB (publ) som grundades 1963 och som sedan 2000 är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap List (BETS).

För mer information och anmälan till Årefjällsloppet, besök www.arefjallsloppet.se och www.nordicbet.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut