Langrenn.com Pluss - Abonnement.

Langrenn.com Pluss - Abonnement.

Årets julegave: Langrenn.com Pluss til de skifrelste

Ikke helt i mål med julegavene? Et godt tips da er et innholdsrikt abonnement på Langrenn.com Pluss til den skiglade ungdommen, junioren, senioren, veteranen eller familien

Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Langrenn.com Pluss gir mer omfattende og dyptpløyende fagstoff om trening, teknikk, kondisjon, utstyr, ernæring, smøring, restitusjon, styrke, formtopping, foruten fyldigere og flere intervjuer med løpere, trenere og andre aktuelle personer.

En lang rekke Pluss-artikler har vi allerede publisert. La oss kort liste opp et lite utvalg, med direktelinker til sakene.

Styrketrening
* Del 1 - Hvilken effekt
* Del 2 - Beste styrkeøvelser for å bli bedre langrennsløper

Teknikk
* Staking og lange staver

Treningssoner
* Modell for trening med maksimal puls
Sone 1 (grunnbasen)
Sone 2 (opptil 3 timer)
Sone 3 (anaerob terskel)  
Sone 4 (konkurransesonen)
Sone 5 (hardt og vondt)
Sone 6 (absolutt maks) 

Artikkelen "Styrke- og bevegelighetstrening som hjelper kjente langrennsløpere" er også en av mange godbiter. 

Det samme gjelder "Birken: Viktige nøkkeløkter for å bli topp 50 i klassen".

Artikler i full bredde
En annen ting som må nevnes er at Langrenn.com Pluss i all hovedsak blir publisert i full bredde.

Dette gir oss en større skrift, som øker lesbarheten for deg, og ikke minst 60% større bilder. Dette ser vi har slått godt an, spesielt i forbindelse med løperintervjuer i Pluss-kategorien, hvor vi gjerne putter inn både ett og to fine bonusbilder i tillegg til ingressbildet.

Langrenn.com Pluss i julegave
Det er ofte en utfordring å finne ut hva man skal kjøpe i julegave til familie, venner og kjente. For lesere av Langrenn.com vil jeg tro sportsutstyr alltid er en vinner.

Men for den skifrelste familien, ungdommen, junioren, senioren, veteranen vil også et abonnement på Langrenn.com Pluss være et godt valg.

La oss derfor understreke at et abonnement på Langrenn.com Pluss kan brukes av alle familiemedlemmer under samme tak (samme husstand).

Grunnet betaling med kort, så er abonnementet personlig, men i en familie på 3-4-5 personer, hvor alle bor i samme husstand, kan for eksempel far registrere abonnementet på sin e-postadresse og sitt betalingskort, mens mor, far og 1-2-3 håpefulle kan fullt ut nyte godt av innholdet i Pluss-seksjonen.

Langrenn.com Pluss er julegaven som garantert ikke blir stående og støve ned i en krok, eller i bokhylla, eller lagt bakerst i skapet.

Vårt motto er nemmlig "Hver dag - Hele året". Av trafikktallene å dømme er dette et motto også svært mange lesere har lagt seg på hva gjelder sine hyppige besøk inn på Langrenn.com.

Slik gir du Langrenn.com Pluss i julegave
* Det er så enkelt og greit som å gå inn på denne linken "Langrenn.com Pluss - Abonnement".

* Velg så om du vil ha en avtale som går over ett år, tre måneder, en måned eller en uke.

* Deretter blir du sendt over til en side for sikker betaling.

* Du mottar så godt som umiddelbart en e-post med brukernavn (din e-postadresse) og et passord (passordet kan du selv skifte).

* nb! Ovenstående gjelder all abonnementstegning, du trenger altså ikke kjøpe abonnementet som julegave for å følge denne fremgangsmåten.

God jul ønskes
På tampen passer vi på å ønske alle en flott jul og en super vinter - enten du har abonnement på Langrenn.com Pluss eller ei!


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut