Øyvind Moen Fjeld. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Øyvind Moen Fjeld. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

NYTT OM FOLK: Øyvind Moen Fjeld over til nytt team

– Skal bli intressant å se hvor langt vi kommer med denne gjengen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Lager 157 Ski Team förstärker laget inför säsongen 19/20 med Øyvind Moen Fjeld som de senaste åren representerat Team Ragde Eiendom, före detta Team Santander.

Øyvind Moen Fjeld har gjort sig känd som en lojal teamåkare som har setts göra mycket jobb för sina lagkamrater de senaste säsongerna, men har även imponerat med egna resultat.

Inte minst i säsongsavslutningen i Levi nu senast, där han spurtade in på en tredje plats. Lägg därtill en fjärde plats i Jizerska och åttonde plats i Vasaloppet så är det lätt att förstå att det är ett starkt tillskott till det svenska laget.

– Jag har under flera säsonger imponerats av Øyvinds kapacitet och mentalitet. Det ska bli spännande att se vad han kommer kunna göra hos oss, säger teamets sportchef Anton Järnberg.

– Øyvind bidrar med både erfarenhet och spets till oss och jag är väldigt glad att vi har lyckats knyta Øyvind till oss, fortsätter Järnberg.

Även Moen Fjeld ser fram emot säsongen i det svenska laget.

– Efter fyra lärorika och fina år i Ragde/Santander så känns det väldigt motiverande att testa något nytt.

– Lager 157 Ski Team känns som det passar mig väldigt bra och det ska bli intressant att se hur långt vi kan komma med detta gäng, säger Moen Fjeld.

Lager 157 Ski Team går till vintern in i sin sjätte säsong med Lager 157 som huvudsponsor.

Under den gångna säsongen skördade teamet stora framgångar, framförallt då Britta Johansson Norgren bärgade totalsegern i Ski Classics för fjärde året i rad och Anton Karlsson vann sprintcupen för andra året i rad.

Laget kommer att ha sin första samling för säsongen i Ulricehamn i början av juni och det här blir andra gången det blir norskt i det svenska laget. 

Säsongen 15/16 åkte Audun Laugaland för laget.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus