-->
Fra venstre: Nils Hult, CEO på Madshus, Petter og Mårten Soleng Skinstad og Per Wiik, global marketing director hos Madshus. Foto: Madshus/Stafano Zatta.

Fra venstre: Nils Hult, CEO på Madshus, Petter og Mårten Soleng Skinstad og Per Wiik, global marketing director hos Madshus. Foto: Madshus/Stafano Zatta.

SKINSTAD: – Å gå for Madshus føles som å komme hjem

Det sier Petter Soleng Skinstad, som sammen med broren Mårten i Team Skinstad har inngått avtale med Madshus.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Petter Soleng Skinstad har vært en profil i norsk langrenn i snart 15 år, til tross for at han ennå ikke har bikket 30.

– Vi har drevet med langrenn i mange år, og med litt ulike samarbeidspartnere. Men da jeg var på juniorlandslaget og i starten av seniorkarrieren gikk jeg på Madshus-ski, og jeg har mine beste internasjonale resultater på Madshus med blant annet gull i junior-NM og nordisk mesterskap, og gode plasseringer i junior-VM.

– Så da vi fikk tilbud om å komme tilbake til Madshus, var det et helt naturlig valg. Det føles som å komme hjem, sier 29-åringen, som også bidrar som ekspertkommentator på TV.

Utstyrsutvikling
For Madshus er utøvernes tilbakemeldinger på utstyret en viktig del av produktutviklingen.

Derfor jobber Madshus tett med sine løpere, og utøverne får også i stor grad være med på prosessen i alle ledd. Det gleder Skinstad-gutta seg til å ta tak i. 

– Både jeg og Mårten skal fortsette å gå langrenn i mange år framover, og vi gleder oss til å jobbe med Madshus. Det blir spennende å få være med på å teste og utvikle utstyret gjennom konkurranser og trening, og i ulike forhold.

– Det skjer utrolig mye både på klassiskski og skøyteski, og ikke minst med stakeski og felleski, sier Petter, som for øvrig var den første til å vinne FredagsBirken på felleski.

– Fra sesongstarten på Beitostølen i november til de siste turrennene er over i april så blir det pluss-minus 40 skirenn på en vanlig sesong, forteller han.

Viktige profiler
For Madshus er Skinstad-guttas integritet i skimiljøet spesielt attraktivt.

– For oss er det viktig å være til stede på alle arenaer, og at vi er synlige der våre kunder er. Petter og Mårten er sterke profiler i de rette miljøene, og de satser på både langløp og vanlig distanselangrenn. De er flinke med sosiale medier og gode influencers for oss.

– At dette kommer akkurat nå, er litt resultat av at dette var rette tidspunkt for et slikt prosjekt, både for oss på Madshus og for dem, sier Per Wiik, som er marketingsjef på Madshus.

At guttene kommer fra Gjøvik, et steinkast fra den norske skifabrikken, bor på Lillehammer, og trener nesten daglig på Sjusjøen både sommer som vinter, er heller ingen ulempe for Madshus.

– De har god kontakt med løpere på ulike nivåer og kan bidra med tilbakemeldinger fra andre arenaer enn verdenscupen. De kommer også til å være med å skape ulike typer aktiviteter inn mot kunder, og partnere som Birken, sier Per Wiik.

---

* Første gang publisert våren 2019 - Madshus er profileringspartner av Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus
Ansatte ved Bull Ski og Kajakk i full gang med plukking og tilpasning av ski til sine kunder. Foto: Bull Ski og Kajakk AS.

STILLING LEDIG: Butikkselger / Racingansvarlig langrenn søkes til Bull Ski & Kajakk - Røa

– Vi søker butikkselger med hovedansvar for racing langrenn til vår nye butikk

Martin Galleberg er sommeren 2020 ansatt i Salomon som XC Racing Specialist. Foto: Salomon / Amer Sports.

NYTT OM FOLK: Salomon har ansatt ny XC Racing Specialist

– Timingen er meget bra da Martin kommer inn i et team som opplever stor pågang

Niklas Dyrhaug. Foto: Thibaut/NordicFocus.

RESERVELISTE: Toppidrettsveka 2020

DYRHAUG OG SUNDBY SATT PÅ VENTEROMMET

Martin Johnsrud Sundby med to av medaljene fra VM i Seefeld 2019. Foto: GEPA-pictures/WSC Seefeld 2019.

RESERVELISTE: BLINK-festivalen 2020

SUNDBY OG DYRHAUG MÅ VENTE PÅ BENKEN