Therese Johaug. Foto: Tumashov/NordicFocus.

Therese Johaug. Foto: Tumashov/NordicFocus.

SOMMARLAND SKIFESTIVAL og KANALRENNET samler stjernene: – 40 LANDSLAGSLØPERE

Med store profiler som Johaug, Iversen, Østberg og Røthe på startstreken blir det fullt trøkk i Sommarland Skifestival 2019.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Sommarland Skifestival som inneholder skiskole, tv-show, Sommarlandsprinten og Kanalrennet i Lunde arrangeres for 6. gang i 2019, i perioden 24. til 30. juni. Arrangementet vokser for hvert år og kan allerede nå komme med gode nyheter.

- 2018 ble et knallår med stor deltagelse og høye seertall på TV2, men vi har jobbet godt gjennom vinteren og 2019 ser svært spennende ut, sier prosjektleder Tormod Hynne.

- Skiskolen er allerede smekk full med over 100 deltagere fra hele sør-Norge og Kanalrennet junior er snart det samme. Det er ventet nærmere 40 landslagsløpere til festivalen i løpet av helgen med store profiler som Therese Johaug, Emil Iversen, Ingvild Flugstad Østberg og Sjur Røthe i spissen.

- Hele damelandslaget, sprintlandslaget for herrer og rekruttlandslaget skal være her hele uken på treningssamling, mens allroundguttene kommer inn mot helgen. Det samme gjør hele kombinertlandslaget og alle de store profflagene. Det blir med andre ord en stor skifest også i år, sier Hynne.

 

- Kanalrennet får stadig økt deltagelse og tilbakemeldingingene på rennet er gode, så det gjelder å sikre seg plass tidlig. Enten på 25 kilometer eller 50. Det gledelige for oss som arrangerer er at myndighetene også i år er med på laget og legger legger mye ny asfalt i traséen.

- Sommarlandsprinten i Bø sentrum er en fartsfest og nivået blir skyhøyt, derfor er det gledelig å se at mange juniorer og andre lovende allerede har meldt seg på for å prøve seg i prologen. Finaleplass i prime time på TV2 en lørdagskveld på TV2 henger høyt, sier Hynne.

- Bø og omegn fylles til randen denne uken, det er derfor lurt å sikre seg overnatting allerede nå, avslutter Hynne.

Se også
* Hjemmeside for Sommarland Skifestival

---

Sommarland Skifestival er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus