-->
Thomas Gjestrumbakken fra Team ParkettPartner i aksjon forrige sesong. Nå endrer teamet navn til Team ParkettPartner Sjusjøen. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Thomas Gjestrumbakken fra Team ParkettPartner i aksjon forrige sesong. Nå endrer teamet navn til Team ParkettPartner Sjusjøen. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

SJUSJØEN SATSER PÅ SKI CLASSICS

Setter spor i langløpscupen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)




Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Langløp AS har skrevet nye kontrakter som gjør det mulig for oss å fortsette en langsiktig satsing. ParkettPartner AS har vært en trofast samarbeidspartner siden 2014. Betydningen av avtalen har blitt viktigere og tydeligere for begge parter gjennom årenes løp. Avtalen har perspektiv mot 2022.

I tillegg går Destinasjon Sjusjøen inn som ny hovedsponsor sammen med ParkettPartner AS. Sjusjøen er norges utvilsomt viktigste og største langrennsdestinasjon.

Destinasjonen ligger i vårt kjerneområde hvor Teamet legger ned i sum flest treningstimer. Det er derfor svært gledelig å få med Sjusjøen som hovedsponsor på Teamet og vi bytter dermed navn til Team ParkettPartner Sjusjøen.

Begge hovedsponsorene har et langsiktig perspektiv, med opsjon for avtaleforlengelse med "verdivurdering" for hver sesong.

Disse avtalene vi gi teamet økte ressurser til økt satsing både for vår Visma Ski Classics-satsingen og for løpere og vårt støtteapparat. Team ParkettPartner Sjusjøen vil også satse på rekruttering av nye løpere til teamet og rekrutteringsopplegg sammen med andre miljøer.

Teamets leder Arnt Nyborg er veldig fornøyd med å ha to store og seriøse foretak som hovedsponsorer;

- Ved å dele hovedsponsoransvaret gir det oss enda et bein til å stå på. Samtidig har vi 15-20 øvrige samarbeidspartnere, som gir Team ParkettPartner Sjusjøen muligheten til å å stabilisere posisjonen blant de 10 beste teamene sammenlagt i Visma Ski Classics kommende sesong.

- Forhåpentlig vil vi for sesongen 2019-20 klatre ytterligere noen plasser oppover i forhold til 9.-plassen vi oppnådde sist sesong av de 32 teamene som deltar i Visma Ski Classics.

Se også
* UTTAK: Team ParkettPartner Sjusjøen

---

Destinasjon Sjusjøen er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus












Marte Mæhlum Johansen under U23-VM 2020 i Oberwiesenthal. Foto: Marko Unger / Studio2media.

Resultater Marte Mæhlum Johansen 2019-2020

Slik gikk det gjennom sesongen

Deler av HSG-U høsten 2018. Foto: Hovden Skigymnas.

INVITASJON Rekruttsamling: HSG-U hos Hovden Skigymnas

Påmeldingsfrist er 1. juni – Samling for skiløpere født i 2005 og 2006

Nordlysbyen Ski. Foto: TS Foto Design.

STILLING LEDIG: Nordlysbyen ski jakter ny hovedtrener

Jobbe med hele spekteret innenfor treneryrket

Åge Skinstad. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

ÅGE SKINSTAD: – JEG HAR IKKE SETT TESTMASKINEN

Om det mulige FIS-søksmålet fra bransjen: – Swix og Toko er IKKE blant disse

Kasper Stadaas jubler for seier på sprinten i Trondheim under Toppidrettsveka et tidligere år. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

UTTAK: Regionlag Oslofjord 2020/2021

Tidligere Team Veidekke