-->
Ski Tracker App. Foto: Privat.

Ski Tracker App. Foto: Privat.

SKI TRACKER APP HJELPER DEG Å MÅLE FREMGANG

For de som er interessert i å utvikle hastighet og ferdigheter på skiene, er det viktig å kunne måle sin fremgang.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

For de som er interessert i å utvikle hastighet og ferdigheter på skiene, er det viktig å kunne måle sin fremgang.

Ski Tracker inneholder en rekke funksjoner du kan ha nytte av om du ønsker å imponere i løypen, eller du vurderer å bli profesjonell skiløper.

Vi har skrevet en anmeldelse av den spennende appen som du bør ha med deg i sporet.

Kan prøve premium versjonen gratis i 30 dager

Ski Tracker Sport tar høyde for det meste du trenger for å utvikle deg og bli best mulig på ski. Hadde vi bare hatt en slik app for å se progresjon i casinospill eller aksjehandel, hadde de fleste av oss vært millionærer nå. 

Appen er i utgangspunktet laget for alpint, men den fungerer ypperlig også for langrennsutøvere. Dette er funksjonene du får i premium versjonen:

  • Måle og registrere maks fart: For dem som ønsker å se progresjon på skøyting og sprint er dette viktig for å holde motivasjonene oppe mens du trener.
  • Måle avstanden på løypen: Appen registrer hvor langt du går og løypen du har kjørt i et GPS-kart. Her velger du bare startpunkt og appen gjør resten av jobben for deg. Det er perfekt om du har satt opp en bestemt løype med bakketopper, svinger og rette strekninger for å øve på variert teknikk og for å måle fremgang. 
  • Lagre all statistikk: Du kan lagre alle dine sesjoner på mobilen og enkelt se fremgangen på hastighet, pauser og distanser som du har gått. Høyde over havet kan også måles for dem som driver med høydetrening. Du kan også gjøre separate målinger av maks fart, tid og distanse for å skille mellom ulike løyper og grener. 

Trenger ikke mobildata

Det beste med Ski Tracker er at den ikke krever mobildata. Her foregår alt over GPS. Den eneste ulempen med dette er at GPS fungerer dårlig i et innendørs skianlegg, men det er ikke så aktuelt for norske løpere uansett.

En annen fordel med GPS er at du ikke roter deg bort i villmarken om du begir deg ut på lengre turer. Du kan lett navigere deg hjem igjen. Det anbefales aldri å reise uten et kart om du er i ukjente territorier. Teknologi er aldri 100 prosent til å stole på, men den kan komme til god hjelp om du roter deg bort fra løypen.

Appen har god responstid og fungerer overalt utendørs for alle skiidretter som du ønsker å bli bedre i. For å øke motivasjonen kan du også sette opp konkurranser med venner, og du kan i tillegg dele bilder av prestasjonene dine.

Konklusjon

Ski Tracker passer godt til langrennsutøvere som har behov for å forbedre sine ferdigheter.

Den eneste ulempen er at GPS er noe treigt i forhold til mobildata til tider, og den kunne gjerne hatt en kombinasjon for å registrere løyper og andre data.

Til gjengjeld fungerer GPS stort sett overalt, men det kan ta noe tid før informasjonen lastes inn på kartet. 

Er du ny i faget, kan du gjerne kombinere denne appen med Bundesamt für Sport. Det er en app som er fylt med detaljerte videoer om hvordan du skal utføre forskjellige teknikker optimalt i langrennssporet.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus