Ingrid Landmark Tandrevold. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Ingrid Landmark Tandrevold. Foto: Manzoni/NordicFocus.

TANDREVOLD TETT PÅ SEIERSPALLEN

Ingrid Landmark Tandrevold traff på 19 av 20 skudd i Östersund torsdag.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Ingrid Landmark Tandrevold traff på 19 av 20 skudd og ble nummer fire på skiskytterkvinnenes normaldistanse i Östersund torsdag.

Det var karriens tredje beste individuelle verdenscupresultat for den 23 år gamle Fossum-jenta som tok VM-sølv på sprinten samme sted i mars.

Tandrevold skjøt om seieren på siste stående, men bommet én gang. Dermed ble hun slått av den franske duoen Justine Braisaz og Julie Simon, samt ukrainske Julija Dzjyma.

Braisaz vant tross to bom med tiden 42.35,1 og slo Dzjyma (0 bom) med 11,1 sekunder og Simon (2) med 17,7 sekunder. Tandrevold ble slått med ytterligere 7,5 sekunder.

– Nå detter jeg utenfor pallen, men jeg er uansett veldig fornøyd og stolt i dag. Jeg kjempet for hvert skudd og for hver meter. Dette har aldri vært min favorittdistanse, men jeg synes jeg mestret den i dag, sa Tandrevold til NRK.

Olsbu Røiseland raskest

For Marte Olsbu Røiseland og Tiril Eckhoff ble det en tung dag i Östersund med fem bomskudd hver på standplass.

Røiseland hadde imidlertid beste langrennstid av samtlige og kom i mål 2.34,5 minutter bak Braisaz.

Eckhoff, som bommet tre ganger på den første stående skytingen, var ytterligere 1.09,6 bak. Dermed hadde hun ikke en optimal dag i løypa heller.

– Det var ikke så veldig gøy å gå uti der. Det ble litt mye bom, og det var skuffende. Jeg føler jeg underpresterer så til de grader, sa Eckhoff til NRK.

– Liggende skyting var bra, og siste stående er egentlig grei. Men den ene serien med tre bom bryter meg ned sakte, men sikkert, la hun til.

Stødig Knotten

Karoline Knotten ligger an til å bli tredje best av de norske løperne. Hun traff på 17 av 20 skudd og var nummer 23 ut fra siste skyting.

Thekla Brun-Lie bommet fire ganger på standplass og endte 5.08,1 bak vinneren. Hun lå på 45.-plass da 76 løpere var gått i mål.

Emilie Kalkenberg bommet hele seks ganger og ble slått med nesten sju minutter av den franske vinneren.

* Komplette resultater


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus