ella_skraa_465x260

Det ser veldig bra ut for Marit

Det skriver vår Tour de Ski- ekspert Ella Gjømle.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Det var ingen overraskelse at Virpi Kuitunen vant dagens renn i Nove Mesto. Hun gikk fort også i Davos og kan nok bli hard utover Tour de Ski. Det virker som hun har bra med selvtillit, men mye avhenger av om ryggen hennes fungerer eller slår seg vrang når hun skal gå skøyting.

Jeg synes det ser veldig bra ut for Marit sin del. Hun er nå 21 sekunder bak Virpi og det er ingen umulighet. Det hadde selvfølgelig vært enda bedre om hun gikk seks sekunder fortere, men jeg er helt sikker på at Marit tåler denne formen med mange konkurranser på få dager veldig bra. I år er det enda tøffere med flere konkurranser og det tror jeg er en fordel for Marit. Er det noen som tåler det er det hun.

Therese gjorde også et veldig godt løp og vi vet at hun blir å regne med på de lengre løpene også. Vibeke gikk et greit løp og kan absolutt ta igjen litt i morgen.

Den som overrasket meg litt var Astrid, men som hun har sagt selv også så kan det gå litt opp og ned. Forhåpentligvis hadde hun bare en dårlig dag. Jeg er sikker på at vi kommer til å se henne høyere opp på listene senere i Tour`en.

Kristin og Kristin gikk greie løp. Steira har imidlertid slitt med sykdom den siste tiden og jeg er sikker på at hun kommer sterkt etterhvert. Hun trenger noen renn for å komme i ordentlig bra slag igjen.

Av resultatlisten ser vi også at det er flere nasjoner med i toppen av resultatlisten enn tidligere i sesongen. Det er positivt, men ikke overraskende. Mange topper formen inn mot Tour de Ski.

Det er fortsatt mye som kan skje og mange renn igjen.

Tour de Ski- hilsen
Ella

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut