-->
Erik Østli. Foto: Erik Borg.

Erik Østli. Foto: Erik Borg.

Dette inngår i Ski-NM på Beitostølen rett over påske

- Jeg er spent på hvordan tvillingene Weng og ikke minst 18-åringen Vebjørn Hegdal klarer seg mot seniorløperne, sier Erik Østli, før fjellbygda nok en gang samler norgeseliten til en stor skibegivenhet.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst


Livet er et paradoks !
I november står vi på Beitostølen med knekk i nakken, speider opp på himmelen og værer etter kuldegradene.

Paradoksalt nok har vi nå denne uken i mars startet å dose snø ut av skistadion for å fram reklamegjerdene i tide til NM langrenn rett over påske.

Det eneste positive med det er at dette er delvis tung vår kunstsnø, blandet med natursnø og perfekt for å dyttes opp på snøhaugen vegg i vegg med stadion klar for oversomring til neste års Beitosprinten.

NM Sprintstafett klassisk - ikke glem at Brokser'n er rennleder
Under mottoet "If you can't beat them - join them" har vi engasjert Torbjørn Broks Pettersen som rennleder under NM på Beitostølen.

Han kommer rett fra Ungdoms OL på Lillehammer og er en av våre mest kunnskapsrike og erfarne rennledere, og vi gleder oss til å samarbeide med Torbjørn.

Turbodistansen 5 / 10 km friteknikk
Fredag 1. april blir det rock'n roll på Beitostølen. Turbodistansen 5 km fri for damer og 10 km fri for herrer ble innført for et par år siden og tillatt for juniorløpere fra 17 år og oppover.

- Jeg er spent på hvordan tvillingene Weng og ikke minst 18-åringen Vebjørn Hegdal skal klare seg mot seniorløperne, sier en entusiastisk Erik Østli på Beitostølen.

- Jeg mener å huske at Hegdal var rundt 15. mann i Harstad i fjor, så med ett år til på baken bør han lukte på en topp ti plassering!

En siste oppfordring til alle juniorløpere - tross alderen er dere seniorløpere på denne distansen og skal melde dere på i KS eller MS.

Vi vil lage separate resultatlister for NC-poengenes skyld, men dere er og blir seniorløpere den dagen !

3-mil og 5-mil for de tøffe
Lørdagens mesterskap over de lengste distanse får stigningsutfordringer opp i mot Holmenkollen-nivå.

Jentene går 5 km + 3 x 8,3 og gutta skal ut på 6 x 8,3 km hvor vi tar i bruk de "gamle" World Cup løypene ute i Liahøvda.

Totalstigningen for herrene blir på 1800 meter, mens rundene gjør at vi får se løperne cirka hvert 25. minutt inne til runding - akkurat lenge nok til en kaffe og vaffel for oss som ser på.

Statoil NC junior finaler
Her samles de be 30 beste jentene i tre klasser og de 50 beste gutta i tre klasser til avgjørelsen i årets Norgescup for juniorer.

Det vil si, det kan bli litt flere da noen kan slå seg inn blant topp 30/50 basert på resultatene fra fredagens 5/10 km.

Vi har designet helt separate traseer for klassisk og friteknikk, slik at ikke de eldste gutta ikke skøyter istykker klassisksporene til de yngste jentene, og har laget korte runder slik at vi får se løperne mange ganger under disse rennene.

Påmeldingsfrist i påsken
Påmeldingsfristen til NM og Statoil NC junior finalen er onsdag 23. mars, altså midt i påsken. Ikke glem å melde dere på.

Vi har så klart muligheter for etteranmelding, men det er bortkastede kroner fra slunkne klubbkasser etter en lang skisesong.

Husk også bankettpåmeldingen på den samme påmeldingslinken.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus