-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
Didrik Tønseth på landslagssamling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Didrik Tønseth på landslagssamling i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Didrik Tønseth vil ikke være tilskuer igjen

Med videointervju

I to mesterskap på rad har Didrik Tønseth klart å komme seg gjennom det trange nåløyet som en mesterskapstropp for Norge er. Likevel har han fortsatt til gode å debutere i mesterskap. Det vil han gjøre noe med i Falun i vinter.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Han fikk sitt store gjennombrudd på Lillehammer før jul i fjor. Mens Pål Golberg overrasket med sin første verdenscupseier, gikk Didrik Tønseth kanskje enda mer overraskende inn til sin første pallplassering, med tredjeplass på 15 kilometer klassisk.

Den sterke prestasjonen ga han billett til Sotsji og egentlig også startnummer til favorittdistansen.

- Nå har det vært to år der jeg har vært med i troppen og klussa det til dagen før. Det hadde vært veldig rått og endelig få gå en VM-distanse i Falun i år, sier Tønseth.

Han måtte gi fra seg plassen til Pål Golberg da han våkna med sår hals og tett bryst i OL-byen. Etter OL var trønderen langt i fra sitt beste. I år skal økte treningsdoser gjøre sitt til at 23-åringen er stabilt i toppen gjennom hele sesongen.

- Jeg har trent mer og mer jevnt. Da tror jeg skal ha et grunnlag som skal tåle flere formtopper og at jeg kan være jevnt god hele sesongen, forteller Byåsen-løperen.

I tillegg til å gå en VM-distanse har Tønseth et mål om å prege verdenscupen i enda større grad denne vinteren.

- Målet er å få jevnt med verdenscup gjennom hele sesongen, få en del topp-10 plasseringer og kjenne at en har tatt et steg. Jeg vil være med å kjempe i toppen og prege renn gjennom hele sesongen, slår landslagsløperen fast.

Se videointervjuet der Didrik Tønseth blant annet avslører hvem av landslagsløperne som er suveren i bordtennis under landslagssamlingen i Val Senales under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus