Resultater: Sykkel VM| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| LANGRENN PLUSS| UTTAK LANDSLAG OG TEAM
Til venstre prepper Sylvain Fanjas Claret fra Madshus den transparente grønnsåla, slik som Harald Østberg Amundsen tok VM-bronse med i Oberstdorf 2021. Foto: Madshus.

Til venstre prepper Sylvain Fanjas Claret fra Madshus den transparente grønnsåla, slik som Harald Østberg Amundsen tok VM-bronse med i Oberstdorf 2021. Foto: Madshus.

DISSE LØPERNE HAR BYTTET UTSTYR

Tips en venn  Skriv ut

DISSE LØPERNE HAR BYTTET UTSTYR

Flere av verdenscuptoppene har byttet utstyr i forkant av OL-sesongen. Se hva World Cup-løperne går på kommende sesong. 

Svenske Marcus Grate slapp nettopp nyheten om at han går på Rossignol kommende sesong. 24-åringen fra Umeå er en av Sveriges store håp på herresiden, og gikk blant annet inn til andreplass på sprintstafeten under verdenscuprunden i Dresden i vinter.

Sivert Wiig har signert med Madshus. Den 23 år gamle sprintspesialisten, som går for regionlaget Team Elon Vest, ble tatt ut til den norske VM-troppen i vinter og jakter nå på plass i OL-troppen kommende sesong.

– Madshus Redline skiene er ekstremt raske, stabile og pålitelige, og jeg føler at jeg får utnyttet mine styrker. Derfor er jeg overbevist om at Madshus er rett valg for meg inn mot den viktige OL-sesongen, sier Wiig etter at han skrev kontrakt med den norske skifabrikken på Biri.

LES OGSÅ: KONTINUITET GJØR ENORM FORSKJELL: – I FJOR FØLTE JEG MEG ALDRI PIGG. I ÅR HAR ALT FUNGERT BÅDE PÅ TRENING OG I KONKURRANSER (+)

Salomon har sikret seg den russiske Artem Maltsev, som gikk tredje etappe på Russlands sølv-lag i VM i Oberstdorf i vinter, slovenske Eva Uverec, amerikanske Kevin Bolger, junior-verdensmesteren Sergey Ardasjev fra Russland, Niilo Moilanen fra Finland, samt kanadierne Antioine Cyr og Cedrine Browne.

Tidligere i sommer ble det klart at Dario Cologna går over til Atomic. Der vil han blant annet ha en viktig rolle i videreutviklingen av Atomics langrennsutstyr.

– For meg er tiden inne for å finne nye utfordringer som motiverer meg og gir meg en ekstra boost. Atomic er en innovativ og utviklingsrett skiprodusent med lang erfaring og mye ekspertise, og jeg har stor tro på de nye Gen-S skøyteskiene, sier Cologna om hvorfor han velger å gå over til Atomic i forkant av OL-sesongen 2021-22.

LES MER: DARIO COLOGNA BYTTER SKIMERKE

I tillegg går tsjekkiske Petra Novakova og sloveneren Miha Simenc over til Atomic kommende sesong.

Den italienske verdenscupløperen Francesco De Fabiani og USAs nye stjerneskudd Gus Schuhmacher går over til Swix, og blir en del av den norske utstyrleverandørens «Swixfactor»-satsing fra kommende sesong.

Apropos staver har den finske stavprodusenten EXEL signert med den finske landslagsløperen Katri Lylynperä.

Fischer har sikret seg den franske sprintspesialisten Tom Manchini. 23-åringen er en av flere lovende franske løpere som skal videreføre nasjonens sterke sprint tradisjoner inn mot OL-sesongen 2021-22. 


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse