Niklas Dyrhaug, Mona Mosti og Martin Johnsrud Sundby. Foto: Svein Spjelkavik / Kobberløpet.

Niklas Dyrhaug, Mona Mosti og Martin Johnsrud Sundby. Foto: Svein Spjelkavik / Kobberløpet.

DYRHAUG OG SUNDBY KOMMER TIL KOBBERLØPET SOM ERSTATTES AV ÅPENT SPOR

Tips en venn  Skriv ut

Kobberløpet 1. mai avlyses, men gjennomføres i puljer

MARTIN JOHNSRUD SUNDBY OG NIKLAS DYRHAUG KOMMER

– Grunnet pandemi og hensynet til smittevern blir det ikke et ordinært Kobberløp 1. mai 2021, men det betyr ikke at du trenger å gå glipp av en flott skihelg i Sulis, sier Mona Mosti.

Hun og resten av arrangørene gjør nå det de kan for å lage en sikker skifest fordelt over totalt fire dager med opptil 200 skiløpere i hver pulje, og med to daglige puljer.

– Mange har gledet seg, og vi gleder oss til å gi folk den skiopplevelsen de har gledet seg til. To av de som blir med på denne spesielle formen for skirenn er Kobberløps-vennene Martin Johnrud Sundby og Niklas Dyrhaug, sier Mona Mosti.

– Vi gleder oss over at Benn Eidissen også i år har invitert de to løperne som nå utgjør «Team Eidissen/BN Bank», sier Mona Mosti.

FØRSTE PULJE TORSDAG

Den første pulja sendes av gårde allerde torsdag 29. april 2021.

– VI satser på å sende ut to puljer hver dag fra og med torsdag til og med søndag 2. mai. De som allerede har meldt seg på vil få informasjon i e-post om hvordan de forholder seg, sier Mosti.

TO DISTANSER

Det blir to distanser uten tidtaking med start og innkomst på Jakobsbakken. De to traséene er: Jakobsbakken – Tjoarvi – Jakobsbakken, rundt 30 km og Jakobsbakken – Gamvannet – Jakobsbakken, rundt 10 km.

BLIR REGISTRERT SOM KOBBERLØP

– De som går den lengste distansen vil få rennet registrert som et Kobberløp. De som kvalifiserer til statuetter i år vil få disse under Kobberløpet 2022 eller etter nærmere avtale. Det vil bli trekning av flotte premier blant alle som gjennomfører turen. Alle som starter får flott Kobberløpslue, sier Kobberløpssjefen.

SMITTEVERN

Representanter fra Kobberløpet vil være til stede som smittevernvakter og hjelper til med parkering og start ved Jakobsbakken slik at man kan holde god avstand.   

– Grunnet hensynet til smittevern blir det ikke saftstasjoner, toaletter eller kafé. Det skal ikke være ansamlinger av mennesker og det er ikke avsatt plass for publikum på Jakobsbakken, sier Mona Mosti.

Se også Kobberløpets nettside


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse