Niklas Dyrhaug. Foto: Modica/NordicFocus.

Niklas Dyrhaug. Foto: Modica/NordicFocus.

Dyrhaug operert

Langrennsløperen Niklas Dyrhaug ble tirsdag operert i Tyskland.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Langrennsløperen Niklas Dyrhaug ble tirsdag operert i Tyskland for sine lyskeplager. Nå venter en periode med ro og hvile.

Lyskeplagene har begrenset landslagsløperen både trening og konkurranser gjennom hele langrennskarrieren, og det siste året har smertene tiltatt.

I forbindelse med en legeundersøkelse på Olympiatoppen før jul fikk Tydal-løperen påvist såkalt «Gilmores Groin», en skade på muskulaturen og bindevevet der det fester seg på beinet i lysken.

Allerede da ble det besluttet at en operasjon på nyåret var nødvendig og at Dyrhaug derfor mister VM i Seefeld i februar. Tirsdag la han seg under kniven i München.

– Nå trenger jeg å hvile noen uker, men forhåpentligvis er jeg tilbake i sporet så raskt som mulig, skriver Dyrhaug på sin Instagram-konto.

Langrennsløperen fra Tydal har VM-gull i stafett og en individuell VM-bronse på merittlista.

Han er optimistisk i forhold til videre satsing i langrennssporet selv om han ikke har fått gått en eneste konkurranse denne sesongen.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut