Odd-Bjørn Hjelmeset fra Norges Skiskytterforbund er her flankert av IDT-mennene Svein og Morten Iversbakken. Foto: Privat.

Odd-Bjørn Hjelmeset fra Norges Skiskytterforbund er her flankert av IDT-mennene Svein og Morten Iversbakken. Foto: Privat.

Eksklusiv rulleskiavtale inngått mellom IDT og skiskytterne

IDT Solutions AS inngår eksklusivt samarbeid med Norges Skiskytterforbund.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

PRODUKTNYTT

IDT Solutions AS inngår eksklusivt samarbeid med Norges Skiskytterforbund om levering av rulleski til landslagene de neste to årene.

Dermed går Johannes Thingnes Bø & co i fotsporene til Johannes Høsflot Klæbo og langrennslandslaget, og velger IDT som eksklusiv rulleskipartner for de kommende sesongene.

– Norske skiskyttere ønsker å være best i verden, og for å bli det må vi også benytte oss av det beste utstyret.

– IDT har etablert seg som den ledende leverandøren av rulleski både hva gjelder kvalitet, service og produktutvikling. Vi er veldig glade for å ham dem med på laget, sier Idrettsjef i Norges Skiskytterforbund, Odd-Bjørn Hjelmeset.

– I mange år har vi hatt en Ole Einar Bjørndalen som har ledet an i utviklingen av norsk- og internasjonal skiskyting. Nå som han har lagt børsa på hylla, er det opp til oss å fortsette innovasjonen  av utstyr og trening.

– I så måte er IDT en svært god partner for oss, sier Hjelmeset.

Hos IDT Solutions står gleden i taket over å få lov til å hjelpe norske skiskyttere med å hente hjem gull og triumfer de neste sesongene.

– Vi synes vi det er veldig stas at stadig flere oppdager - og anerkjenner - den innovasjonskraften som finnes i IDT.  Den er en stor fjær i hatten for oss at en ekstrem prestasjonsgruppe som skiskytterlandslaget velger oss som samarbeidspartner.

– Det sier noe om at vi gjør de riktige tingene og gir oss ytterligere motivasjon til å fortsette utviklingen av markedets beste rulleski, sier Morten Iversbakken i IDT.

IDT er en helnorsk, høyteknologisk innovasjonsbedrift beliggende på Østre Toten.

Selskapets kjernevirksomhet omfatter produksjon av avanserte produkter innenfor områdene elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding.

 

Rulleskiene som IDT leverer til skiskytterlandslaget kjennetegnes ved at de både er lette og svært retningsstabile.

Skiene finnes som klassiske rulleski, skøyteski, stakeski, samt spesialmodeller for damer og barn. 

Om IDT
IDT Solutions er helnorsk innovasjonsbedrift som leverer løsninger innenfor elektro, møbel, sport og aluminiumsbearbeiding. Selskapet ble opprettet i 1995, og er anerkjent som et av Norges mest spennende innovasjonsmiljøer innenfor mekanisk produksjon.

Mest kjent er kanskje IDT som leverandør av rulleski og slipemaskiner til det norske langrennslandslaget, men avtrykket av bedriftens teknologi finnes i også i signalbygg over hele Norge. Eksempelvis Oslo Lufthavn, Forskningsparken, Fornebuporten, Gullfaks- og Johan Sverdrup-feltet i Nordsjøen.

---

IDT er profileringspartner av Langrenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut