-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser

Eldar Rønning: - Kan være min sjanse

Med videointervju

Eldar Rønning har aldri tatt individuelt mesterskapsgull. Nå tenker han på femmila i klassisk stil i Falun-VM som sin store sjanse til å oppnå drømmen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

val-senales-nsf-samling-stort-14-01-f-birk-eirik-fjeld.jpg
Eldar Rønning på samling med skilandslaget i Italia og Val Senales. Foto: Birk Eirik Fjeld.

For trettende gang er Eldar Rønning i Val Senales i slutten av oktober. I den vesle hotellandsbyen Maso Corto er han ikke langt unna å ha bodd et helt år hvis du legger sammen alle samlingsukene i de 13 åra.

Likevel er ikke 32-åringen lei av å ta den ti minutter lange turen med gondolen opp til breen hver dag. Til det har han for store målsetninger til vinteren.

- Femmila og en etappe på stafettlaget er helt klart hovedmålene mine. Det kan helt klart være en av mine største muligheter for gull, sier Eldar.

Fra før av har Skogn-løperen sølv fra 15 kilometer klassisk på hjemmebane i Holmenkollen og bronse i klassisk sprint fra Sapporo som sin individuelle beholdning fra mesterskap.

I tillegg har han fire VM-gull i stafett, sju NM-gull og sju seiere i verdenscupen. Men aldri har Eldar Rønning stått øverst på pallen aleine i et mesterskap.

Se hvorfor Eldar tror femmila i Falun kan være hans store mulighet og hvorfor løypa passer spesielt godt til han i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus