Elendige ski ødela for Bjonviken

Tore Bjonviken fikk det ikke til å stemme på lørdagens 30-kilometer i Ramsau og brøt løpet. Grunnen var håpløse ski.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Jeg hadde et voldsomt sug i skiene. Det er vanskelig å si hvorfor. Det var et føre som jeg ofte før har hatt gode ski, men lørdag stemte det ikke i det hele tatt, sier Bjonviken.

Han vil ikke legge noe skyld på smøreteamet for at han ikke hadde gode nok ski.

- Jeg er ikke på noe lag og har nok litt for lite kontroll på skiene mine selv så tidlig i sesongen. Smøreteamet kunne ikke lastes. De har ikke vært involvert i skiene mine før i år, og gjorde det beste ut av situasjonen. Det er nok jeg som burde hatt bedre kontroll på skiene, sier han.

Foran denne sesongen har han slipt om noen av skiparene sine, og han innrømmer at han fortsatt har en jobb å gjøre.

- Det er klart at det er litt bittert når man ikke klarer å gå så fort som man vil på grunn av håpløse ski. Jeg har ikke fått testet alle skiene godt nok i år, og har nok en stor jobb å gjøre. Det føret som det var i Ramsau kom på formiddagen før løpet, og jeg manglet nok litt testing for å finne det riktige paret med den riktige slipen til akkurat det løpet, sier Bjonviken.

Nå venter en etterlengtet juleferie for 29-åringen, som naturlig nok håper på å få være med i verdenscuprennene også etter nyttår.

- Det er klart at det hadde vært bedre å tatt juleferie med den følelsen jeg hadde etter løpene i Val di Fiemme. Men jeg føler at jeg har vist såpass at jeg burde være med i diskusjonen videre. Jeg har som mål å komme til VM, og for å klare det må jeg være med i verdenscupen og satse på å klatre på resultatlistene der etter hvert, sier Tore Bjonviken.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut