Resultater: Sykkel VM| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| LANGRENN PLUSS| UTTAK LANDSLAG OG TEAM

Ella må ha marsipan i jula

Min jul, Ella Gjømle:

Ella Gjømle feirer julen sammen med familien på hytta i Telemark. Er det noe hun ikke klarer seg uten i høytiden, så er det marsipan.
Tips en venn  Skriv ut

Ella Gjømle har hatt en god sesong så langt, og skal bruke jula til å legge et godt grunnlag for resten av sesongen.

Er det noe Ella Gjømle ikke klarer seg uten i jula, så er det marsipan.

- Jeg syntes at det er veldig godt, og er glad i det. Det hører med til jula å spise god mat, sier Gjømle, som håpet at hun fant en ny bærbar pc under juletreet.

Julaften spiste hun ribbe, mens det i går var pinnekjøtt som sto på menyen. I dag er det lammekjøtt som serveres.

I tillegg til mye god mat blir det også en del trening.

- Det er vanlig å trene en del i jula for å være best mulig i januar og februar. Jeg har tro på at jeg skal klare å gå enda fortere enn det jeg har gjort så langt i sesongen. Jeg er fornøyd med det jeg har prestert i sprint, men håper at jeg klarer å gå fortere også på lengre distanser, sier 25-åringen.

Jula feiret hun sammen med familien på hytta på Rauland i Telemark.

- Det er fint å være der. Som regel er det mye snø der, og det er nå mest trivelig med hvit jul. Det er det sjeldent hjemme på Stathelle. Foreldrene mine er også glad i å gå på ski, og det er fint å ta seg en skitur på formiddagen og kose seg resten av dagen. Det er også bakker hvor det går an å stå på snowboard, sier Gjømle.

Denne sesongen har hun virkelig etablert seg i verdenstoppen i sprint, med tredjeplass både i Asiago og i Bern. Hun gikk også helt til topps på sprint-stafettene sammen med Marit Bjørgen.

I tillegg til trening og god mat bruker hun også tiden til å ta igjen litt tapt tid med vennene sine.

- Det er fint å ha noen avstressende dager hvor jeg kan slappe av. Det er ikke for ofte det skjer. Ellers prøver jeg å være mye sammen med venner. Det er litt annerledes å se de man prater med, en å ligge på et hotellrom å prate i telefon. Det er koselig det også, men det blir ikke det samme. Nyttårsaften skal jeg på hyttetur med en vennegjeng på Geilo, og det blir veldig koselig, sier Ella Gjømle.


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut