Ella må ha marsipan i jula

Min jul, Ella Gjømle:

Ella Gjømle feirer julen sammen med familien på hytta i Telemark. Er det noe hun ikke klarer seg uten i høytiden, så er det marsipan.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Ella Gjømle har hatt en god sesong så langt, og skal bruke jula til å legge et godt grunnlag for resten av sesongen.

Er det noe Ella Gjømle ikke klarer seg uten i jula, så er det marsipan.

- Jeg syntes at det er veldig godt, og er glad i det. Det hører med til jula å spise god mat, sier Gjømle, som håpet at hun fant en ny bærbar pc under juletreet.

Julaften spiste hun ribbe, mens det i går var pinnekjøtt som sto på menyen. I dag er det lammekjøtt som serveres.

I tillegg til mye god mat blir det også en del trening.

- Det er vanlig å trene en del i jula for å være best mulig i januar og februar. Jeg har tro på at jeg skal klare å gå enda fortere enn det jeg har gjort så langt i sesongen. Jeg er fornøyd med det jeg har prestert i sprint, men håper at jeg klarer å gå fortere også på lengre distanser, sier 25-åringen.

Jula feiret hun sammen med familien på hytta på Rauland i Telemark.

- Det er fint å være der. Som regel er det mye snø der, og det er nå mest trivelig med hvit jul. Det er det sjeldent hjemme på Stathelle. Foreldrene mine er også glad i å gå på ski, og det er fint å ta seg en skitur på formiddagen og kose seg resten av dagen. Det er også bakker hvor det går an å stå på snowboard, sier Gjømle.

Denne sesongen har hun virkelig etablert seg i verdenstoppen i sprint, med tredjeplass både i Asiago og i Bern. Hun gikk også helt til topps på sprint-stafettene sammen med Marit Bjørgen.

I tillegg til trening og god mat bruker hun også tiden til å ta igjen litt tapt tid med vennene sine.

- Det er fint å ha noen avstressende dager hvor jeg kan slappe av. Det er ikke for ofte det skjer. Ellers prøver jeg å være mye sammen med venner. Det er litt annerledes å se de man prater med, en å ligge på et hotellrom å prate i telefon. Det er koselig det også, men det blir ikke det samme. Nyttårsaften skal jeg på hyttetur med en vennegjeng på Geilo, og det blir veldig koselig, sier Ella Gjømle.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut