-->
BLINK direktelinker rett under nyhet nr. 2
RESULTATER: Meråker Mountain Challenge| Andre konkurranser
Emil Iversen på samling med rekruttlandslaget i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Emil Iversen på samling med rekruttlandslaget i Val Senales høsten 2014. Foto: Birk Eirik Fjeld.

Emil Iversen: - Får god matching hjemme

Med videointervju

På breen i Val Senales trener ikke Emil Iversen noe særlig med kjæresten Heidi Weng. Men når det kommer til rulleski og spesielt motbakkeintervaller hjemme i Norge får 23-åringen god matching fra bronsevinneren i Sotsji-OL.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

I fjorårets sesong ble Emil Iversen det man kalle en julestjerne. Varden-løperen gikk styggfort før jul, og vant både klassisk sprint og 15 kilometer fri i Skandinavisk cup i Vuokatti.

Med det sikret han seg friplass i verdenscupen helt fra den klassiske sprinten i Asiago til femmila i Holmenkollen. Men det ble ikke mange konkurransene Iversen fikk brukt den gjeve fribilletten og mista også U23-VM.

- Det var utrolig kjedelig å bli syk akkurat da. Eneste verdenscuprennenene jeg fikk gått var sprintene i Lahti og Drammen og der gikk det ikke akkurat så bra heller, sier Iversen som ble å finne langt ned på resultatlista på 52. og 65. plass i de to sprintene.

Dermed klarte trønderen aldri å ta sine første verdenscuppoeng, til tross for den gode muligheten prestasjonene i Skandinavisk cup ga han. Det har han tenkt til å gjøre noe med i år.

- Å ta verdenscuppoeng er helt klart et stort mål for meg. I år håper jeg å unngå sykdom og prestere mer stabilt. Jeg har ikke noe behov for å være i superform fra første stavtak.

I Val Senales er han for første gang og det også samtidig som kjæresten Heidi Weng på kvinnelaget. Her nede på breen trener de langt fra så mye sammen som de gjør hjemme.

- Nei, der oppe hilser vi bare, Heidi går litt for seint på breen til at vi kan trene sammen. Men vi trener en del sammen hjemme både på rulleski og løping. Hun gir god matching spesielt på motbakkeintervaller, smiler Iversen.

Se hvordan rekruttlandslagsutøveren skal ta det neste steget til vinteren i videointervjuet under.


Film fra Langrenn.com - LangrennsTV på YouTube. Foto/redigering: Gjermund Midtbø.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus