Resultater: Sykkel VM| Øvrige resultater nedenfor nyhet 4| LANGRENN PLUSS| UTTAK LANDSLAG OG TEAM

EN HELT UNIK RESULTATLISTE I EN AV HELGENS KONKURRANSER – SE HVORFOR

Tips en venn  Skriv ut

Det har vært et bra utvalg av idrettskonkurranser innenfor kondisjonssektorene Langrenn.com gjennom mange år har fulgt opp med tanke på resultatservice. Det har vært sykkelritt, triatlon, orienteringsløp, motbakkeløp, diverse andre mosjonsløp med mere (se samlesiden vår for alle resultatlister) og la oss også bare kort nevne i en bisetning her at fra og med torsdag blir det full fart i vår primærnisje langrenn gjennom Blinkfestivalen (se program for hele Blink).

I en av disse konkurransene skjedde det noe helt spesielt. Vi skal til Norddal i Møre og Romsdal hvor vi finner det 3 kilometer lange løpet Jordbærdilten som var på plakaten lørdag.

Det var fire ulike klasser, henholdsvis klassene kvinner og menn for de over 15 år, og klasser for jenter og gutter i alderen 15 år og yngre.

Disse klassene ble vunnet av Lone Lorgen Øvrebust, Iver Matias Linge Glomnes, Ingeborg Synstnes Hole og Kristian Skjeflo Unhjem.

Dette i seg selv er ikke så unikt, dette er utøvere som har løpt fort tidligere og også markert seg i andre resultatlister. Deres vinnertider ved denne korsvei lyder i nevnt rekkefølge på 11:53, 10:03, 11:09 og 11:29. Heller ikke det er så unikt.

Men nå kommer haren hoppende ut av hatten. For dersom vi går inn i resultatlista og henter frem navnene som kom på tredjeplass i hver av disse klassen, da finner vi følgende;

Vilde Lorgen Øvrebust, Laurits Linge Glomnes (delt plass med en annen løper), Ida Synstnes Hole og Bjørnar Skjeflo Unhjem.

Som man ser, det er samme etternavn på løperne.

– Eit artig samantreff på resultatlista i dag er at det er søsken på 1. og 3. plass i alle fire klassane, står det å lese i tipset Langrenn.com fikk tilsendt og som følgelig utløste publisering av denne kuriositeten.

* Komplette resultater fra Jordbærdilten 2021


* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse