-->
Foto: Ella Gjømle

Foto: Ella Gjømle

Endelig skirenn for Ella

Ella Gjømle har slitt med sykdom i høst. Nå har hun imidlertid fått gladmeldingen om at hun kan gå skirenn igjen.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Landslagsløper Ella Gjømle ble satt langt tilbake av virus i høst. Hittil i sesongen har det ikke blitt et eneste skirenn. Nå ser imidlertid ting ut til å falle på plass for Stathelle- jenta.

- Det har gått veldig bra i det siste. Jeg har nettopp kommet hjem fra nesten to uker i Davos hvor jeg har hatt mange gode økter. Der ble det blant annet intervalltrening med de andre jentene som fungerte bra, sier Ella Gjømle til langrenn.com.

Utålmodig
Kanskje stiller hun opp i sin første konkurranse for sesongen allerede til helgen.

- Jeg har hatt litt omgangssjuke et par dager, men jeg tar en vurdering i morgen om jeg kommer til å gå i helgen. Jeg har lenge hatt lyst til å gå skirenn nå, men Egil (Kristiansen) har bestemt at jeg måtte vente. Jeg har hørt på ham, men har vært utålmodig lenge nå, forklarer Gjømle.

Skandinavisk cup på Tolga rett over nyttår er spikret inn i planene. Deretter venter høyst sannsynlig tur til verdenscupen i Canada for Gjømle.

- Jeg håper å kunne stille i Canada og regner med å gå begge dager under skandinavisk cup.

(Saken fortsetter under bildet)
Foto: Ella Gjømle
(Davos desember 2007, Foto: Ella Gjømle)

Litt kjipt
Til helgen setter hun seg i bilen på vei til hytta i Rauland for å feire jul. Der venter en uke med flere hardøkter enn på lenge.

- Det ble mye mengdetrening i høyden. Nå planlegger jeg å ta det med ro denne uka før det blir mer intensivt neste uke. Det er flotte forhold i Rauland om dagen så jeg gleder meg til å komme dit, sier hun.

For andre året på rad må Gjømle nødt til å se årets høydepunkt for mange, Tour de Ski, fra TV- stolen.

- Jeg skal innrømme at det er litt kjipt å se det på TV for andre året på rad. Men jeg har sett alle verdenscuprennene så langt så det skal nok gå fint. Mange av de gode vennene mine går jo så det blir spennende, avslutter Ella Gjømle.

Gjømle vil, i likhet med i fjor her på langrenn.com, komme med sine kommentarer under Tour de Ski.

Foto: Ella Gjømle
(Davos desember 2007, Foto: Ella Gjømle)* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut