-->
Frode Estil_3769

Estil vil bevare godformen

Frode Estil føler seg i veldig god form for tiden. Den formen skal han nå prøve å bevare gjennom juleferien.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Jeg kjenner at formen er skikkelig bra for tida. Det er lite å utsette på den. Selv om jeg kanskje ikke fikk så bra betalt for det i helga, er det godt å kjenne at kroppen fungerer så bra som den gjør. Jeg tar med meg den gode følelsen om at jeg er i god form i jula, så det blir deilig med en aldri så liten juleferie nå. Nå gjelder det bare å holde kroppen i stand gjennom jula, og håpe i det lengste på å unngå sykdom, sier en fornøyd Frode Estil til Namdalsavisa.

Han er veldig godt fornøyd med det han presterte på de to løpene i Ramsau i helgen. Estil føler likevel at uttellingen kunne vært bedre på jaktstarten.

- Løpet er jeg godt fornøyd med. Men jeg er litt skuffet plasseringsmessig. 9. plass føler jeg er litt for dårlig betalt. Jeg manglet det siste, lille ekstra den siste kilometeren, for da kjente jeg melkesyra i lårene. Jeg synes selv jeg fortjente bedre, legger han til.

Søndag viste han at høstens fokus på skøyteteknikk ikke har vært bortkastet. Han er godt fornøy med gjennomføringen av de 10 kilometerne i friteknikk

- Det smakte veldig godt faktisk. Selv om det gikk litt tungt i starten, gikk det bare bedre og bedre utover i rennet. Jeg hadde gode ski, og for min del kunne det gjerne vært et par runder til, sier Estil, som var 25,2 sekunder bak vinner Christian Hoffmann fra Østerrike.

- Jeg lå 20 sekunder bak allerede etter de første par kilometerne, så jeg tapte sekundene helt i starten av løpet. Jeg holdt tydeligvis farten bra oppe de tre siste rundene, og det er jeg meget godt fornøyd med, forteller Estil.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut