steira3_100x67

Etterlengtet tid med familien

Min jul, Kristin Størmer Steira:

Kristin Størmer Steira flyttet hjemmefra da hun var 16. Derfor er juletiden ekstra deilig, ettersom at den gir tid til å være sammen med familien.
Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Kristin Størmer Steira feiret julen hjemme i Tana.

- Det er alltid godt å komme hjem til jul. Jeg feiret julen sammen med mamma og pappa, og mine tre søsken, så vi var mange nok. For meg betyr jula kjempemye siden hele familien er samlet. Det er kanskje ekstra spesielt siden jeg flyttet hjemmefra da jeg var 16, og det er ikke så ofte at hele familien er samlet, sier Størmer Steira.

Ribbe var det som ble servert på julaften, mens det første juledag var lutefisk og andre juledag var pinnekjøtt som sto på menyen.

- Jula er bestandig koselig, men jeg syntes også at dagene før jul er fine med baking, kos og styr for å få alt i orden, sier 23-åringen.

Hun har bare en ting som er virkelig viktig i jula.

- Familien må være samlet. Er den det så blir det jul, sier hun.

Selvsagt blir det også en del trening i juleperioden.

- Det er den siste perioden før VM hvor man virkelig får trent mye. Det blir nok et par økter om dagen. Det er bra med snø i Tana, men jeg håper at det ikke blir for kaldt, sier Størmer Steira.

Hun hadde ikke noen spesielle julegaveønsker denne jula, og syntes selv at hun fikk en riktig så fin julegave da hun ble nummer 2 på 15 kilometeren i fellesstart i Ramsau helga før jul.

 


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut