Erik Valnes og Johannes Høsflot Klæbo fører an i et av heatene på VM-sprinten under VM i Oberstdorf 2021. Foto: Modica/NordicFocus.

Erik Valnes og Johannes Høsflot Klæbo fører an i et av heatene på VM-sprinten under VM i Oberstdorf 2021. Foto: Modica/NordicFocus.

FÅ ET MINILÅN TIL DRØMMESKIENE

– Det å ta seg råd til helt fantastiske ski til sesongen er utrolig deilig, og det er ikke alltid det er mulig å kjøpe det når sesongen starter, så da kan et minilån være et veldig bra valg.

Tips en venn  Skriv ut

Alle som elsker langrenn, vet hvor utrolig viktig det er med gode ski. Faktisk er gode ski helt essensielt for den opplevelsen man får i løypa. Skiene man har betyr faktisk mer enn man tror, og særlig hvis man har lyst til å måle forbedring i hvordan resultatene man får, ser ut.

Det å ta seg råd til helt fantastiske ski til sesongen er utrolig deilig, og det er ikke alltid det er mulig å kjøpe det når sesongen starter, så da kan et minilån være et veldig bra valg. Det å ta et lån på starten av sesongen sånn at man kan få virkelig godt utbytte av sesongen. For der mange venter med å kjøpe seg nye ski, til for eksempel etter jul, sånn at de kan ønske seg penger til ski i julegave.

Men det gjør at man går glipp av mye av sesongen. Det samme gjelder hvis man for eksempel venter med å kjøpe ski til salget etter jul begynner. Det er rett og slett bortkastet tid, dersom du ønsker å finansiere kjøpet, kan du se minilån her.

Det å ta et minilån kan være nøkkelen til en skikkelig god sesong med langrenn, og med den fantastiske vinteren vi har i Norge, der vi virkelig har gode forhold til ski, er det bare så dumt å kaste bort tiden på at man ikke har spart nok til å kunne kjøpe de skiene man virkelig ønsker seg. Det å kjøpe dem med en gang kan gi en helt annen sesong i løypa enn man ellers hadde hatt, så det er absolutt ikke en dum investering å ta en minilån til nettopp det.

For skiene er nøkkelen til en skikkelig god sesong, så hvorfor vente når du kan ta en minilån til drømmeskiene allerede i begynnelsen av sesongen?

HELE SESONGEN MED NYE SKI

Det er ikke noe som er bedre enn å gå en ny sesong i møte med helt nye ski. Det å ha nye ski på begynnelsen av sesongen, gjør at man virkelig kan få lov til å kose seg gjennom hele vinteren med nye ski, og virkelig få det aller beste ut av det. Det å få en hel sesong med nye ski gir virkelig mulighet til å øke nivået gjennom sesongen, for skiene man bruker har virkelig mye å si for de resultatene man får. Selvsagt er ferdighetene man har viktige, men skiene er nesten like viktige.

Det å gå på dårlige ski er ikke bare irriterende, men det gjør også at det er vanskeligere for de som står på ski å forbedre seg. Det å ha skikkelig gode ski, som virkelig jobber med deg og ikke mot deg, er faktisk alfa og omega for å få en skikkelig god sesong i løypa.

Og når man er opptatt av langrenn, er vinteren og skisesongen noe man virkelig gleder seg til, og derfor bør man ha fokus på å få mest mulig ut av den. Gode ski er absolutt den beste veien til nettopp det.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse
Annonse


Annonse