-->
Maiken Caspersen Falla er klar til å forsvare seieren fra Romjulsrennet Sjusjøen 2011 til søndag. Foto: Laiho/NordicFocus

Maiken Caspersen Falla er klar til å forsvare seieren fra Romjulsrennet Sjusjøen 2011 til søndag. Foto: Laiho/NordicFocus

Falla på treningsski

Romjulsrennet Sjusjøen

- Jeg vet ikke hvor skiene mine er, de er i alle fall ikke på Lillehammer, ler Maiken Caspersen Falla når Langrenn.com prater med henne fredag om langløpet hun skal gå søndag.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Maiken Caspersen Falla er fortsatt ikke eldre enn 22 år, men allerede har hun rukket å sette sine fotspor i historiebøkene. Slik som da hun for eksempel slo Kikkan Randall og vant en verdenscupsprint i Canmore og Canada like før jul.

- Jeg er veldig fornøyd med sesongen så langt, kjedelig at jeg var syk rundt Kuusamo, men spesielt Canada er jeg fornøyd med, sier supersprinteren.

Men som faste lesere av Langrenn.com nok har fått med seg, Maiken er ikke bare en sprinter. Og vi skal ikke lenger tilbake enn 1 år før vi finner henne øverst i resultatlistene på det 23 kilometer lange Romjulsrennet på Sjusjøen.

- Du stiller i år igjen?

- Ja, det er en fin runde og jeg gleder meg til å gå.

- Hva blir taktikken?

- Det har jeg ikke tenkt så mye over, det er sikkert mange som vil gå fort, blant andre Sandra Hansson. Jeg får henge med så lenge det går, sier Caspersen Falla beskjedent.

Mens mange av de andre storhetene i norsk langrenn går Tour de Ski er hun selv inne i en god treningsperiode frem mot det neste store, som for hennes del er verdenscuprunden i Liberec nærmere midten av januar.

Når tiden er inne for Tsjekkia skal hun igjen ta på seg toppskiene, men nå vet hun ikke helt hvor de er.

- Har ikke sett konkurranseskiene mine siden vi var i Canmore. Om de er i smøretraileren eller om Skiforbundet har lagret de et sted er jeg ikke helt sikker på. Jeg vet ikke hvor de er, men de er i alle fall ikke på Lillehammer, ler Maiken Caspersen Falla.

Uansett, dette betyr at det blir treningsski når hun stiller til start i Romjulsrennet søndag.

- Jeg håper på bra vær, men det går vel kanskje mot "zero-føre". Jeg håper på en fin tur og en bra treningsøkt, avrunder hun.

Hjemmeside for Romjulsrennet Sjusjøen


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus