-->
Johannes Thingnes Bø. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Johannes Thingnes Bø. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Fikk pris: – Stort

Er stolt over å ha blitt tildelt spesialpris for 2019.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø er stolt over å ha blitt tildelt Den europeiske fair play-bevegelsens spesialpris for 2019.

Stryningen er tildelt prisen for sin ærlighet i etterkant av jaktstarten under verdenscupen i Soldier Hollow i februar.

Der skjøt Thingnes Bø bare fire av fem skudd på siste stående skyting, og han ble nummer fire i rennet etter å ha gått sisterunden med et skudd i magasinet. I etterkant sa han selv ifra til Det internasjonale skiforbundet om episoden, og han sa også fra seg både verdenscuppoengene og premiepengene fra rennet.

– Jeg fikk beskjed om at juryen var avsluttet og at resultatene var offisielle, men jeg måtte bare ta ansvar for det jeg hadde gjort. Jeg ville gå foran som et godt eksempel og trekke meg selv fra lista, sa Thingnes Bø til NTB den gang.

Tirsdag mottok han utmerkelsen som vinner av fair play-prisen under en tilstelning i Antholz i Nord-Italia. På sin Facebook-side skriver Thingnes Bø at prisen betyr mye for ham.

– Å vinne pokaler for resultater er én ting, men å vinne en pris fordi jeg har gått foran som et godt eksempel for fair play, er for meg enda større, skriver skiskytteresset.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus