Fine forhold på Veldre

I morgen er det sesongens første Norgescup-renn og Skandinavisk cup på Veldre. Arrangørene melder om fine forhold.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- Det ser bra ut. Vi har fått litt kulde og det er fine forhold. Vi ligger såpass høyt at vi har berget oss rimelig bra når det har vært mildvær. Det er klart at vi gjerne skulle hatt 30-40 centimeter mer med snø, for vi har en tynn såle. Den tåler ikke mye slitasje, og vi må være forsiktige når vi kjører løyper, sier Helge Stikbakke.

Arrangørene Veldre Idrettslag har også hatt måkedugnad for å fylle på snø der det har vært minst.

Det er et stort arrangement idrettslaget har tatt på seg. I løpet av helga vil det være cirka 1240 ulike starter.

- Vi har kontroll, og det er ingen fare for at det ikke blir løp. Totalt har vi rundt 100 funksjonærer med stort og smått. Det er i dag vi har hovedtyngden for å klargjøre å rigge opp alt som skal være på plass. Onsdag hadde vi omlag 20 personer i sving for å ordne alt, sier Stikbakke.

Dette er det første virkelig store arrangementet Veldre har. Tidligere har man arrangert kretsmesterskap.

- Vi er en relativt liten breddeklubb. VI har et bra anlegg og gode fasiliteter. Vi har hatt KM noen ganger, men ikke på Norgescupnivå. Det er klart at vi skjerper oss litt ekstra og prøver å gjøre det så vellykket som mulig. Vi har et rutinert team for å arrangere skirenn, og føler at vi har kontroll. Teknisk sett det ikke så mye større en et KM, men det er mer praktiske ting som skal ordnes. I tillegg er trykket fra media større, sier Helge Stikbakke.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut