OL TOKYO - PROGRAM og RESULTAT| UTVALGTE RESULTATER| NM Friidrett Junior| RESULTATER ØVRIGE mellom nyhet 4 og 5| LANGRENN PLUSS| SKIPLUKKER'N SVARER| UTTAK LANDSLAG OG TEAM
Finn Hågen Krogh ble nummer to og beste norske på det 15 kilometer lange fristilløpet på Nes i Akershus. Foto: Erik Borg.

Finn Hågen Krogh ble nummer to og beste norske på det 15 kilometer lange fristilløpet på Nes i Akershus. Foto: Erik Borg.

To fall felte Finn Hågen

Skandinavisk Cup - Norgescup

Finn Hågen Krogh var noen få sekunder for sent ute til å vinne fristilløpet på Nes i Akershus i forbindelse med Skandinavisk Cup og norgescup på Nes fredag ettermiddag.
Tips en venn  Skriv ut
Annonse

- Jeg burde ha vunnet. Dette var ikke noe bra, oppsummerer Finn Hågen. - To ganger falt jeg; hadde jeg ikke gjort det skulle jeg ha vunnet.

- Finn Hågen startet sesongen bra. Så gikk det litt dårligere, men nå virker han å være på gang igjen, og det hører med å holde seg på beina, sier langrennssjef Åge Skinstad.

Kan ikke vinne alt
- Hvordan er det med svensk seier på norsk jord?

- Det er moro at det går bra for svenskene når de kommer hit og satser hardt; vi kan heller ikke vinne alt, sier Skinstad.

God med tidlig start
Den unge senioren Didrik Tønseth fikk nytt startnummer helt først i startfeltet i stedet for nummeret blant de aller siste av de 300 deltakerne siden han skal til Estland i ettermiddag for å gå verdenscup.

Trønderen ledet lenge, men to mann ble for sterke til slutt. Først kom svenske Karlsson inn på en bedre tid. Han kommer fra Småland, men bor i Östersund for å satse på ski. I dag var han svært fornøyd med løpet.

- De siste årene har jeg vært med på to-tre verdenscupløp hver vinter. I vinter har jeg ikke fått prøvd meg ennå, men jeg håper det skal bli flere løp i verdenscupen denne vinteren, sier vinneren.

Til uka kan verdenscupbilletter sikres når det svenske mesterskapet arrangeres.

Har ikke noe mål
Andremann Krogh skal neste uke selvfølgelig til Voss.


- Målet? Nei, jeg har ikke noe plasseringsmål. Jeg vil derimot gå fort, og formen er bedre enn på lenge, sier andreårssenioren fra Tverrelvdalen IL.

---

Skandinavisk Cup / Norgescup
Nes, Akershus - 20. januar 2012

Menn - 15 km fri teknikk

1. Fredrik Karlsson, Sverige 33:48,6
2. Finn Hågen Krogh, Norge 33:59,3
3. Didrik Tønseth, Norge 34:04,8
4. Per Kristian Nygård, Norge 34:15,4
5. Arne Post, Norge 34:18,2
6. John Kristian Dahl, Norge 34:20,0

Komplette resultater


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse