-->
Emilie Fleten og Thea Krokan Murud i Team Ragde Eiendom. Foto: Børre E. Helgerud.

Emilie Fleten og Thea Krokan Murud i Team Ragde Eiendom. Foto: Børre E. Helgerud.

Fleten og Murud trekker seg fra Auklandguttas lag

– Vi skulle gjerne hatt med både Thea og Emilie videre

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Emile Fleten og  Thea Krokan Murud har vært et friskt pust i langløpssirkuset denne vinteren og markert seg med flere gode resultater.

Langrennsmiljøet har også lagt merke til at de to har lagt ned noen svært svært solide treningsdoser som tidligere rapportert her på Langrenn.com

Nå velger de to venninene å gå hver sin vei etter en sesong på Team Ragde Eiendom som ledes av Anders og Jørgen Aukland.

– Vi skulle gjerne hatt med både Thea og Emilie videre. Det er to rå jenter som virkelig har vært et friskt pust i laget, sier Jørgen Aukland.

Grunnen til «bruddet» er at Fleten har valgt å takke ja til et tilbud fra Team Koteng som har base i Trønderlag. 

– Emilie et bor og studerer i Trondheim, så vi skjønner vurderingen. Vi skilles som venner og gleder oss til å se hva hun kan få til videre i langløpssirkuset, sier Aukland.

Thea Krokan Murud som sist markerte seg i kilometerkrigen med en solid tur på 347 km har på sin side ytret et ønske om å bruke beina mer og være mer hjemme på Lillehammer.

– Det er helt sjukt å se hvilket nivå de beste jentene har i staking. Jeg har tatt steg, men passer kanskje bedre i renn hvor jeg kan bruke beina mer, sier Murud.

Murud fortsetter satsningen, men ønsker mer variasjon. 

– Vi tror Thea har stort potensiale som langløper. Hun er seig og har en voldsom treningsiver, men vi respekterer selvsagt vurderingen. Hvem vet. Kanskje vi sees igjen om et par år?, sier Aukland på spørsmål om Muruds avgang.

Aukland forteller videre at Team Ragde har mål om fortsatt å være det ledende langløpslaget og at de snart vil presentere planene for neste sesong.

– Det ble en brå avslutning etter Eliassens Vasaloppseier. Vi gleder oss allerede til å ta fatt på en ny sesong og jeg kan love at vi skal bite fra oss, avslutter han. 

SE VÅR ARTIKKELSERIE OM THEA KROKAN MURUDS TRENING:

Del 1: 24-TIMERS ØKT PÅ SPARKET: Bli med dypt inn i Thea Krokan Muruds 347 km lange skitur

Del 2: – OVERGANGEN VAR BRUTAL

Del 3: NY KRAV SKULLE INNFRIS: Lempet på med 200 ekstra treningstimer


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus