John Kristian Dahl fra Strindheim vant herreklassen i Flyktningerennet 2013 og fikk krans av kransjenta Angelica Odelberg. Foto: Karl Audun Fagerli/Flyktningerennet.

John Kristian Dahl fra Strindheim vant herreklassen i Flyktningerennet 2013 og fikk krans av kransjenta Angelica Odelberg. Foto: Karl Audun Fagerli/Flyktningerennet.

Flyktningerennet reddes av siste dagers snøfall

- Vi har også hatt utfordringer med løypene våre i vinter på grunn av lite snø, forteller rennleder Eva Westum Kveli til Langrenn.com. Nå ser det allikevel ut til at det blir stor skifest i traktene rundt Lierne.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- De siste dager snøfall har reddet situasjonen, understreker Eva Westum Kveli, som er full av optimisme og entusiasme inn mot Flyktningerennet 6. april 2014.

- Flyktningerennet arrangeres for 64. gang, og rennet starter i Nordli i Lierne kommune og målgang er i Gäddede i Strömsunds kommun i Sverige, opplyser Westum Kveli.

Hun forteller også at navnet Flyktningerennet er kommet til på grunn av at det er et minneløp om de som måtte flykte over grensa til Sverige i løpet av andre verdenskrig.

Seedingrenn for både Birken og Vasaloppet
Langrenn.com får vite at begge Vasaloppsvinnerne, John Kristian Dahl og Laila Kveli stiller til start, det samme gjør Anders Södergren.

Flere landslagsløpere og langløpere vurder også å stille.

- Vi får svar i løpet av de nærmeste dagene, og vi har ledige startnummer, avrunder Eva Westum Kveli med et smil.

Linker
* Se tidligere resultater, omtaler, bilder, vær etc. for flyktningerennet hos Skirenn.com.
* Flyktningerennets hjemmeside.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv utblog comments powered by Disqus