FORFALL: Falla-rival tvinges ut på sidelinja

Det betyr at Maiken Caspersen Falla kan bli ny leder i sprintcupen.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Svenske Jonna Sundling må droppe helgens verdenscuprenn i langrenn i Dresden. Det betyr at Maiken Caspersen Falla kan bli ny leder i sprintcupen.

Sundling imponerte i verdenscupen før jul, men fikk det tyngre i Tour de Ski. Der klarte hun ikke å sikre seg finaleplass i noen av de to sprintene. Nå har 25-åringen måttet tåle ytterligere et tilbakeslag.

Fredag melder det svenske skiforbundet at Sundling har blitt forkjølt og tvinges til å droppe lørdagens klassiske verdenscupsprint i tyske Dresden.

Sundling leder sprintcupen sammenlagt så langt denne sesongen. Falla følger 36 poeng deretter. Lørdag kan den norske sprintdronningen ta over ledelsen, forutsatt at hun kvalifiserer seg for finale.

Sjetteplassen gir 40 poeng.

Falla gikk den første av to sprinter i Tour de Ski. Der ble hun spurtslått av slovenske Anamarija Lampic. Etterpå reiste romerikingen hjem for å forberede seg til rennene som nå kommer.

Sundlings forfall betyr at den svenske troppen er ytterligere svekket til helgens renn i Dresden. Stina Nilsson er skadd og uaktuell for å stille til start.

Maiken Caspersen Falla har vunnet sprintcupen sammenlagt tre ganger tidligere.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus