Johannes Thingnes Bø med VM-medaljer fra verdensmesterskapet i Anterselva / Antholz 2020. Foto: Manzoni/NordicFocus.

Johannes Thingnes Bø med VM-medaljer fra verdensmesterskapet i Anterselva / Antholz 2020. Foto: Manzoni/NordicFocus.

FORLENGER AVTALE PÅ TO NIVÅER: – Er som oss, veldig fokusert og opptatt av å yte sitt beste i alle situasjoner

Tips en venn  Skriv ut

Hurtigruta Carglass forlenger samarbeidet med skiskytterne

Norges Skiskytterforbund forlenger avtalen med Hurtigruta Carglass med ett år. Selskapet skriver samtidig ny ambassadøravtale med Johannes Thingnes Bø.

– Vi er veldig stolte over å fortsette samarbeidet, og lar oss inspirere av forretningsmodellen og visjonen til Hurtigruta Carglass. Selv i en utfordrende periode har de beholdt et sterkt fokus på service og vært fleksible på alle måter. Vi ønsker å bidra til at enda flere får øynene opp for Hurtigrutas tilnærming til kundebehandling, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Dette blir den fjerde sesongen Norges ledende selskap innen reparasjon og utskifting av bilglass samarbeider med skiskytterne. Med seg på laget har de også verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. Gjennom en egen ambassadør-avtale bidrar Thingnes Bø på flere områder i avtalen.

– Samarbeidet med Johannes fungerer utmerket, og vi er stolte av å ha ham med på laget. Johannes er som oss, veldig fokusert og opptatt av å yte sitt beste i alle situasjoner. Sammen med forbundet skal vi fortsette å kapre markedsandeler også i året som kommer, forteller administrerende direktør i Hurtigruta Carglass, Morten Bjørlo.

Selv er skiskytteren svært entusiastisk over at samarbeidet fortsetter:

– Jeg har lært Hurtigruta Carglass å kjenne gjennom flere år, og kan med hånda på hjertet si at de setter kunden og mennesket i fokus. Hurtigruta Carglass er en arbeidsplass med godt humør og en god gjeng med stor vilje etter utvikling; akkurat som oss i skiskytterlandslaget, sier Thingnes Bø.

Om Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass. Hurtigruta Carglass® sitt mål er å være det naturlige førstevalget ved reparasjon og skifte av bilglass.


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse