www.langrenn.com

NOEN RESULTATER: Nonskollen Opp| Follaheiløpet| Stadionmila| Skeikampen Rundt| BLINK Søn: Stafett - Classics Team Challenge| Lør: Kvinner 10 km| Menn 15 km| SS Kvinner| SS Menn| Fre: Kvinner| Menn| SS Kvinner| SS Menn| Tor: Lysebotn Opp| RES ALLE ANDRE KONK

Framgang, men fortsatt mye å hente!

Norgescup med Krister

10 km skøyting i dag endte med en 11 plass. Jeg er bukbart fornøyd, med tror nok fortsatt at toppformen er et stykke unna. Men absolutt framgang!
Tips en venn  Skriv ut
16.12.2000 - Geir Nilsen

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Hei alle sammen! Det går da frammover, og det er jo på sett og vis gledelig. I dag var det 10 km skøyting her på Beitostølen, første løp i Norges cupen. Jeg må vel si meg brukbart fornøyd med en 11 plass, og samtidig gratulere min kjære rom kamerat Espen Emanuelsen med seieren. Men jeg er ikke fornøyd med å være nesten ett minutt bak Espen, men håper at det kan være mulig å gjøre noe med det etter jul. Syntes vel at det gikk ganske ok egentlig hele veien, men det er ikke nok råskap i bakkene, men det både håper og tror jeg kommer.

I morra er det 30km klassisk. Så nå etter løpet har det handlet mest om restitusjon til i morra. Jeg tror at hvis jeg får gode ski så skal jeg være med å sette litt farge på løpet. Føler meg i brukbar klassisk form, og gleder meg litt til morgendagen. Det blir helt sikkert tungt, men får motivere meg med at da har jeg bare en biltur på 51 mil tilbake til Trondheim igjen…

Så var det Espen da, han er en rå gubbe, imponerende, men i morra da håper jeg at jeg slår deg. Det fortjener jeg etter å ha ligget og hørt på snorkinga di..
Men jeg konstaterer at det er formstigning, og det er godt å ta med seg inn i julen. Fjerde juledag da reiser vi til Seiser Alm, Team Økokraft. I de Italienske dolomitter håper vi at storformen ligger og venter på oss. Så da blir det nyttårsfeiring i Seiser Alm, sikkert bra det og.

Planene om julefesten er der fortsatt, selv om det har skrantet med påmelding, er jeg og Ove optimister. Da lover vi at det skal være vasket og pyntet til jul, så det hadde vært koselig med litt besøk, kanskje får dere en pepperkjeks også, Ove er en mann full av overraskelser. Jeg derimot er den stille, forutsigbare og fornuftige av oss, men det kan hende jeg tar på meg juleslipset hvis det kommer noen da, vi får se.
Jeg kommer sterkere tilbake i morra. Da skal dere få høre om den spennende bilturen min hjem igjen. HA DET BRA DA SKRAKKLEFANTER, nei da kødda bare, HA DET BRA DERE TØFFE LESERE AV KRISTER TRONDSENS HJEMMESIDE PÅ LANGRENN.COM


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


Kongepokal til Anders Aukland

Hurtigruta blir NM-hotell?

Trønder Avisa - Normann Ryan Jr

Elofssons andre strake

Langrenn.com følger verdenscupen

Ikke noe å skylde på

Langrenn.com

– Skuffende

Langrenn.com

Organisering av Langrennskontoret, NSF

NSF

Skremmeskudd fra Hetland

Langrenn.com

– Det gikk tungt

Langrenn.com

Strålende fornøyd etter rennet

Frode Estil

Laget til herrestafetten i Santa Caterina Valfurva

Langrenn.com følger verdenscupen

Russisk dominans på svak norsk dag

Langrenn.com følger World Cup

”De tänker bara på sig själva”

Aftonbladet - Patrik Thorneus

Også sprintrennet i Kitzbühel er avlyst

Langrenn.com følger verdenscupen

STÅ PÅ...

Langrenn.com gir deg mer...

Nominert til idretts-Oscar

VG - ROY FREDDY ANDERSEN

Vi følger rennene "live"

Langrenn.com følger verdenscupen

Spent Thomas før dagens verdenscuprenn

Langrenn.com

Dårlig løypekjøring på Pellestova

Langrenn.com

Två svenska giganter. På italiensk snö.

expressen.se - Linus Nenzèn

Norge toer i stafett

Nettavisen.no - Jon Hagebø