Herrenes seierspall i Kanalrennet forrige sommer. Fra venstre: Eirik Brandsdal (2.-plass), Sondre Turvoll Fossli (1) og Emil Iversen (3). Arrangørfoto.

Herrenes seierspall i Kanalrennet forrige sommer. Fra venstre: Eirik Brandsdal (2.-plass), Sondre Turvoll Fossli (1) og Emil Iversen (3). Arrangørfoto.

Fullt trøkk foran SOMMARLAND SKIFESTIVAL: – Nærmere 350 påmeldt - Deriblant hele landslagseliten

- Det er skikkelig bra trykk om dagen, forteller Tormod Hynne foran Sommarland Skifestival.

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Det er skikkelig bra trykk om dagen. Selv om det er snaue to uker til det braker løs har vi nærmere 350 løpere påmeldt til konkurransene og fortsatt er ikke endel av profflagene lagt inn i startlistene, sier prosjektleder Tormod Hynne.

Sommarland Skifestival arrangeres for 6. året og opplevere stadig vekst. I samarbeid med TV2 har arrangementet blitt svært populært blant barn, mosjonister og ypperste elite.

Norges Skiforbund stiller med hele damelandslaget, sprintlandslaget, rekruttlandslaget, samt Sjur Røthe, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, Simen Hegstad Krüger og Emil Iversen fra allroundlandslaget.

- Skiskolen har vært full lenge, Kanalrennet junior er fullt selv om vi økte kapasiteten med 30 plasser i år.

- Vi må også sette et tak i både Sommarlandsprinten og Kanalrennet og med erfaringene fra i fjor, da det kom veldig mange påmeldinger siste dagene, kan det fort bli fullt tidlig i år. Vi oppfordrer derfor potensielle deltagerne til å melde seg på allerede nå, sier Hynne.

Det offentlige er som vanlig med på notene og det legges nå mange kilometer med ny asfalt i området. Idrettslagene Skarphedin og Skade Langrenn gjør også en gedigen jobb i disse dager for å være godt forberedt til storinnrykk.

I fjor besøkte over 15.000 mennensker arrangementene og vi forventer det samme i år. Mange tilreisende innleder oppholdet med TV2s show i Bø Sommarland, fredag 28.juni.

I år blir det svært stjernespekket med en rekke store artister som D.D.E, Staysman, Keiino, OnklP, Morgan Sulele m.fl., skistjernene Therese Johaug og Emil Iversen og kjendiser som Katarina Flatland, Petter og Vendela og Charter-Svein.

- En herlig oppvarming til flotte konkurranser lørdag og søndag, avslutter Hynne.

Sommerfest fra Telemark, Sommarlandsprinten og Kanalrennet sendes på TV2s hovedkanal i beste sendtid.

Se også
* Hjemmeside for Sommarland Skifestival

---

Sommarland Skifestival er profileringspartner av Langrenn.com.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut


blog comments powered by Disqus