-->
Fra starten i Trysil-Knut Rennet. Foto: Søre Osen IL.

Fra starten i Trysil-Knut Rennet. Foto: Søre Osen IL.

Går mot rekord for Trysil-Knut-rennet

Forhåndspåmeldingen til årets Trysil-Knut-renn tyder på at den tidligere rekorden på 301 startende holder stø kurs mot historiebøkene.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

- Arbeidsgruppa for rennet har likevel bestemt at det ikke settes noe tak for maksimalt antall påmeldte, da vi mener vi har en unik infrastruktur til å ta imot veldig mange skiløpere, sier rennleder Ingar Kristiansen til Langrenn.com.

Fristen for forhåndspåmelding går ut kl 23:59 onsdag 21. januar. For å melde seg på etter dette kan man møte opp på renndagen og melde seg på der. Etteranmeldingen foregår i sekretariatets første etasje.

- Vi inviterte løpere for å teste løypene denne helgen, og vi fikk jevnt over gode tilbakemeldinger. Jeg var selv ute i løypene både lørdag og søndag og mener at vi kan tilby bedre løypestandard enn noen gang tidligere. Spesielt sett i lys av av den meget lovende værmeldingen for renndagen, opplyser rennlederen.

Praktiske opplysninger
Parkering er gratis, men vær vennlig å følg anvisning fra parkeringsvakter med gule refleksvester.

Vi har kortterminal på etteranmeldingen.

Husk å ta med Birk ID eller Vasalopps ID for de som etteranmelder seg og ønsker å bruke rennet som seedingsrenn til Birkebeinerrennet, Holmenkollmarsjen eller Vasaloppet.

* Mer info om rennet via skirenn.com


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus