Foto: Trond Harald Sand

Foto: Trond Harald Sand

Gikk ned 6 kilo i jula

- Kan nesten ikke kalle meg ”Pølsa” lenger, sier Øystein Pettersen.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Sprintlandslagsløper Øystein Pettersen fikk ikke helt den juleferien han hadde håpet på.

Tok ikke til seg næring
- Jeg har vært matforgiftet hele jula. Jeg har gått ned seks kilo og kan nesten ikke kalle meg ”Pølsa” lenger, humrer Øystein Pettersen til langrenn.com.

Fire dager uten trening ble det på sprinteren.

- Det er ikke noen krise å ikke få trent i fire dager, men det som var ille var at jeg ikke tok til meg næring. Det er ikke bra å gå ned så mange kilo, sier Pettersen.

På julaften prøvde han seg på å spise litt ribbe til middag, men den kom fort opp igjen. Nå er han imidlertid på bedringens vei.

- Det er heldigvis tre uker til jeg skal gå fort i Canada. Nå skal jeg bli ordentlig frisk og gå fort som f i Canada. Det er nok mange som er litt slitne i hodet etter en lang Tour de Ski og da har jeg muligheten til å komme frisk og opplagt, forklarer han.

Seier i Ringkollstafetten
I dag prøvde Pølsa seg i et lokalt skirenn og det fungerte tålig bra. Sammen med Børre Næss og Henrik Kvissel gikk han til topps i Ringkollstafetten.

- Det gikk vel ganske middels, uttaler sprintlandslagsløperen.

I fjor deltok Pettersen i Tour de Ski, men i år må han se konkurransene fra sofakroken.

- Det er egentlig helt greit sånn som formen er nå. Jeg hadde nok ikke hatt noe å stille opp med der, men jeg har fått med meg alle rennene på TV og jeg er imponert over den norske innsatsen, konkluderer han.
* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut