Gir bort overskuddet

Skirenn er en viktig inntektskilde for vanligvis bunnskrapte pengekasser i landets skiklubber. Nå gir flere skiklubber overskuddet fra renn til ofrene for katastrofen i Sørøst-Asia
Tips en venn  Skriv ut
Annonse

Strindheimstafetten ble gjenommført nyttårsaften, og hele overskuddet fra rennet vil gå til ofrene i Sørøst-Asia. Arrangørene håper tiltaket vil resultere i minst 10 000 kr i bidrag fra de som er tilstede under arrangementet.

På østlandet har det vært flere avlyste renn på grunn av snømangel i julen.  Skigruppa i Mjøndalen IF, i samarbeid med Eiker Ski, tok derfor initiativet og arrangerte i går treningsrenn i fristil i løypene på Simostranda. Hele 76 løpere møtte opp på kort varsel. Alle løperne fikk premie, og disse var gavepremier fra sportsforretninger og andre bedrifter på Eiker. Arrangørene ønsker å rette en stor takk til disse og Simostranda IL som stilte anlegget sitt til disposisjon! Startkontingenten var på kr. 30,-, og denne gikk uavkortet til støtte til hjelpearbeidet for de flodbølgerammede i Asia. Det var derfor mange som betalte både dobbel og tredobbel startkontingent, slik at arrangørene sender over kr. 4.000,- til dette gode formålet - og utfordrer andre skiklubber til å gjøre det samme!

 

 

Vibeke Skofterud i aksjon under rennet på Simostranda. Vibeke var eneste jente i seniorklassen, men til gjengjeld slo hun de fleste herrene!


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut