Gir bort overskuddet

Skirenn er en viktig inntektskilde for vanligvis bunnskrapte pengekasser i landets skiklubber. Nå gir flere skiklubber overskuddet fra renn til ofrene for katastrofen i Sørøst-Asia
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Strindheimstafetten ble gjenommført nyttårsaften, og hele overskuddet fra rennet vil gå til ofrene i Sørøst-Asia. Arrangørene håper tiltaket vil resultere i minst 10 000 kr i bidrag fra de som er tilstede under arrangementet.

På østlandet har det vært flere avlyste renn på grunn av snømangel i julen.  Skigruppa i Mjøndalen IF, i samarbeid med Eiker Ski, tok derfor initiativet og arrangerte i går treningsrenn i fristil i løypene på Simostranda. Hele 76 løpere møtte opp på kort varsel. Alle løperne fikk premie, og disse var gavepremier fra sportsforretninger og andre bedrifter på Eiker. Arrangørene ønsker å rette en stor takk til disse og Simostranda IL som stilte anlegget sitt til disposisjon! Startkontingenten var på kr. 30,-, og denne gikk uavkortet til støtte til hjelpearbeidet for de flodbølgerammede i Asia. Det var derfor mange som betalte både dobbel og tredobbel startkontingent, slik at arrangørene sender over kr. 4.000,- til dette gode formålet - og utfordrer andre skiklubber til å gjøre det samme!

 

 

Vibeke Skofterud i aksjon under rennet på Simostranda. Vibeke var eneste jente i seniorklassen, men til gjengjeld slo hun de fleste herrene!


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut