RESULTATER: SØNDAG: Fossavatn Ski Marathon: Kvinner + Menn| RUBBESKI – SERIE I 4 DELER: INNLEDNING| DEL 1| DEL 2| DEL 3| SE ALT ANNET FRA PLUSS| SKIPLUKKER'N SVARER
Tord Asle Gjerdalen inn i mål som vinner av Vasaloppet 2021. Foto: Schmidt/NordicFocus.

Tord Asle Gjerdalen inn i mål som vinner av Vasaloppet 2021. Foto: Schmidt/NordicFocus.

GJERDALEN LANSERER XCAMP

ASTRID, TARJEI, THEA OG ADIL ER MED

Gjerdalen ser forbedringsmuligheter for nye Vasa-seire.

Tips en venn  Skriv ut

Gjerdalen ser forbedringsmuligheter for nye Vasa-seire, i sporten der bla Martin J Sundby vil satse. Han lanserer nå Xcamp - inkluderende idrett, sammen med Astrid U Jacobsen, Nordavind, Adil Dyani, Thea Kyvåg og Tarjei Bø med flere.

Tord Asle Gjerdalen ser nå muligheten av å lære av andre, og sammen med Astrid U Jacobsen inviterer de til samarbeid med esport, skateboard, ishockey og andre idretter. Sammen med Nordavind (norges ledende esport lag), Adil Dyani (skateboard legende), Thea Kyvåg (LSK talent), Tarjei Bø (skiskyting guru) med flere, starter de Xcamp, der mangfold står i sentrum. 

I denne vanskelige tiden vi alle går igjennom, ønsker vi og adressere behovet for å holde de unge i idretten og få de til å stå i den i lang tid. Mangfold, miljø og inkludering er noe Gjerdalen med ambassadører ønsker å investere og promotere framover med tilbudet, Xcamp. 

Sammen med lokale krefter i Ringerike har både teamet og Xcamp nå blitt en realitet. 

Tord ser dette som en enorm motivasjon; å kunne lære av andre miljøer og idretter som esport og skateboard. Idretter som er lengre fra langrenn. Det mener Xcamp er viktig og inkludere. 

Xcamp er første av sitt slag som gir unge utøvere mulighet å teste , bli inspirert og lære av flere idretter. Målet er å gi morgendagens idrettsstjerner et tilbud som gjør at de står i idrett lengre.

Deler av overskuddet vil også resultere i stipendordningen - Xstipend, der ambassadører og Gjerdalen øremerker midler til jenteidrett og unge talenter.

BAKGRUNN

Sommeren 2020, da Tord stod på bar bakke uten team, var det fra sin egen barndom og ungdomstid, han hentet motivasjonen til å satse 100% videre. Dagens team handler om miljø, mangfold og gode verdier. 

Nettopp det fikk han Astrid U Jacobsen og Eirik Brandsdal med på; å skape en unik sports plattform for mangfold og inkludering, som kan bidra til at dagens unge kanskje blir i idretten lengre. Xcamp er sentralt i Gjerdalens videre satsning. 

Xcamp er Langrenn - Esport - Skiskyting - Skateboard - Ishockey - Svømming - Håndball - Fotball

NETTSIDEXcamp.one 

Tord er nå i Åre, Sverige, og lader opp til siste skirenn for sesongen (lørdag).  Han ligger på andreplass i den totale cupen, og kjemper om seieren!

* SE OGSÅHVOR LETT ER DET Å SELGE EN LANGLØPER? (GJERDALEN VAR PLUTSELIG HELT UTEN TEAM GODT UT I DEN NYE SESONGEN – ALLIKEVEL VANT HAN DET VIKTIGSTE LANGLØPET I VINTER)


SNARVEIER

VERDENSCUP ENGADIN
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VASALOPPET
Smøretips| Resultater: Kvinner Elite- Menn Elite
--- --- ---
NORGESCUP GÅLÅ - SENIOR
Smøretips| Resultater
--- --- ---
VM OBERSTDORF - LANGRENN + HOPP + KOMBINERT
Medaljeoversikt| Smøretips| Resultater

* LANGRENN PLUSS (+): Tid for å bli abonnent - Full tilgang på alle de gode sakene

Tips en venn  Skriv ut
Annonse


blog comments powered by Disqus


Annonse


Annonse