-->
Tord Asle Gjerdalen. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

Tord Asle Gjerdalen. Foto: Rauschendorfer/NordicFocus.

GJERDALEN UT AV AUKLANDS LAG: – Det har vært et utrolig vanskelig valg

Vil heller signere 2 til 3 jenter

– Tord har vært en viktig bidragsyter for laget og gått i front på utviklingen blant annet når det gjelder staver og utstyr.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Aukland spisser laget og vil satse på jentene

Team Ragde Eiendom gjør omstruktureringer i laget før neste sesong. Tord Asle Gjerdalen går ut.

Laget som eies av brødrene Anders og Jørgen Aukland går inn i sin 14. sesong og er med god margin det privatlaget som har holdt på lengst. Først som Team Xtra Personell, så Team Centric og deretter Team Santander før Ragde Eiendom tok over sponsoratet foran 2018/19 sesongen.

I fjor tok de tilbake tronen som vinner av lagkonkurransen i Visma Ski Classics, mens Andreas Nygaard tok den gule trøyen for andre år på lag. Det ble også seier til Petter Eliassen i Vasaloppet i det som ble sesongens siste skirenn.

Nå velger brødrene å gjøre noen omstruktureringer foran kommende sesong. Det betyr at Tord Asle Gjerdalen går ut.

Gjerdalen har vært en profil i langrennsmiljøet i mange år. Først som landslagsløper før han gikk over til å satse langløp i 2014 hvor høydepunktene har vært tre strake seiere i Marcialonga fra 2015-2017.

– Tord har vært en viktig bidragsyter for laget og gått i front på utviklingen blant annet når det gjelder staver og utstyr. Det har vært et utrolig vanskelig valg, men vi har landet på at vi vil spisse laget rundt Petter og Andreas, samtidig som vi ønsker å signere to til tre jenter som kan markere seg, sier Jørgen Aukland.

Nylig ble det klart at Emile Fleten og Thea Krokan Murud går ut av laget etter eget ønske, men Aukland forteller at de har intensivert jakten på jenter som ønsker å satse på langløp og at sponsorene backer opp for å få det til.

– Vi er heldige å ha en ekstremt dedikert sponsorpool. De er virkelig involvert og for dem er engasjementet i laget mye mer enn en logo. Det gjør at vi kan fortsette satsningen med uforminsket styrke med mål om å være det ledende langløpslaget. Vi håper vi finner jenter som vil være med på den reisen, avslutter Aukland.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus