God laginnsats i Kuusamo

Fem norske jenter blant de 18 beste på 10 kilometer fristil lar seg absolutt høre.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Den norske laginnsatsen på ti kilometeren i Kuusamo i dag var upåklagelig.

Beste norske ble ikke uventet Marit Bjørgen, som endte på en sterk fjerdeplass. Slått med snaue halvminuttet av Katerina Neumannova. Hun tok sin 12. seier i verdensupen.

Marit Bjørgen beholdt med sin fjerdelplass ledelsen i verdenscupen med klar margin. Hun står nå med 250 poeng på tre løp.

- Fjerdeplass er som en seier. Jeg har et utrolig steg framover i skøyting også, sa hun til NTB etter at hun kom i mål.

- Hun har tatt et kvantesprang i fri teknikk, hun er best i sprint og hun har vunnet et klassiskrenn for første gang i verdenscupen, sa sportssjef Bjørnar Håkensmoen til NTB.

Kristina Smigun ble nummer to i Kuusamo, drøye sekundet bak den tsjekkiske vinneren.  Natalia Baranova-Masolkina ble nummer tre.

Hilde Gjermundshaug Pedersen ble nest beste norske på tiendeplass, mens Kristin Størmer Steira tok en oppløftende 12. plass.

Vikbeke Skofterud ble nummer 15, mens Kine Beate Bjørnås ble nummer 18.

- Jeg er ok fornøyd med løpet. Det er det tredje beste skøyteløpet mitt så jeg kan ikke deppe over dette. Det var også kort avstand opp. Jeg har manglet litt overskudd de siste par dagene. Nå skal jeg ta det rolig fram til søndag, så satser jeg på å tøffe meg litt da, sier Skofterud til langrenn.com


 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut