Guttene lyktes ikke

De norske guttene fikk det ikke til å stemme under helgens verdenscupåpning i Gällivare. I dag ble det sjetteplass på stafetten.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
 

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
- I dag var det litt som forventet. Vi stilte litt med b-laget. Eldar Rønning og Jens Arne Svartedal gjorde sine saker bra, mens Geir Ludvig Aasen tapte litt på tredje etappe. Det var litt urutinert av han å gå opp å dra, men man lærer av det også, sier landslagstrener Krister Sørgård.

Det var helt på grensen for om dagens stafetter skulle arrangeres på grunn av at det var fryktelig kaldt i Gällivare.

- Det var helt på grensen. Temperaturen varierte mellom minus 15 og minus 19-20 grader. Derfor valgte vi å spare Frode Estil og Odd-Bjørn Hjelmeset som sliter når det blir for kaldt. Det kommer viktigere løp allerede til helga, så derfor valgte vi spare de, sier Sørgård.

Løperne blir nå værende i Gällivare fram til onsdag, før de tar buss videre til Finland og Kuusamo hvor det er verdenscup neste helg.

Lørdag ble Odd-Bjørn Hjelmeset beste norske på 15 kilometer klassisk på åttendeplass.

- Helga ble ikke helt som vi hadde håpet. Vi hadde selvsagt håpet å få noen høyere opp på resultatlista. Jeg håper at Jens Arne Svartedal kommer nå som han har fått gått to løp. Frode og Odd-Bjørn er i form, men sier at de ikke klarer å gå fortere når det blir for kaldt. Odd-Bjørn var bare 20 sekunder bak andreplass. Teichmann gikk utrolig fort, og var ikke noe å gjøre med. Men det kan snu seg, kanskje allerede til helga, sier Krister Sørgård.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut