-->
Espen Harald Bjerke og Hafjell Ski Marathon ruller i gang en heftig påmeldingskonkurranse til vinterens renn. Foto: Morten Nordlie.

Espen Harald Bjerke og Hafjell Ski Marathon ruller i gang en heftig påmeldingskonkurranse til vinterens renn. Foto: Morten Nordlie.

Hafjell Ski Marathon sparker i gang heftig påmeldingskonkurranse

- Vi har planlagt totalt 3 konkurranser, forteller Espen Harald Bjerke for Hafjell Ski Marathon.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Forrige uke åpnet Hafjell Ski Marathon påmeldingen og som seg hør og bør har arrangøren rullet i gang påmeldingskonkurransen.

- Ja, nå er påmeldingen endelig åpen. Samtidig med påmeldingsstart lanserte vi første del av påmeldingskonkurransen, sier markedsansvarlig i Hafjell Ski Marathon, Espen Harald Bjerke.

- Hva går den ut på?

- De siste årene har vi hatt forskjellige påmeldingskonkurranser frem mot arrangementet. Og i år er intet unntak, forteller Bjerke til Langrenn.com.

- Takket være gode samarbeidspartnere har vi mulighet til å kjøre disse konkurransene.

- Først ut er Swix. Hvis du melder deg på før 1. desember kan du vinne smørekoffert med innhold fra Swix.

- Hvor mange påmeldingskonkurranser blir det før arrangementet?

- Vi har planlagt totalt 3 konkurranser, forklarer den tidligere toppløperen.

- 1. desember er det Swix, 1. januar kan du vinne Madshus Redline pakke med ski, støvler og staver - og til slutt, 1. februar, trekker vi en vinner av ukesopphold på en av de eksklusive storhyttene og en vinner på opphold på ett av anneksene til Mosetertoppen Panorama.  

- Hva må du gjøre for å være med i trekningen?

- Det eneste du må gjøre er å melde deg på, sier Bjerke og fortsetter:

- Det kan lønne seg å melde seg på tidlig. Da vil du ha større vinnermuligheter ettersom det vil renne på med påmeldinger nærmere konkurransen.

- Og skulle du være heldig å vinne i første konkurranse kan du fortsatt vinne i de kommende konkurransene. Når du først har meldt deg på vil du være med i alle trekninger uavhengig om du har vunnet foregående trekninger eller ei.

* Påmelding her: hafjellskimarathon.no


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut