-->
Vidar Løfshus. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Vidar Løfshus. Foto: Geir Nilsen/Langrenn.com.

Helsen går foran Tour de Ski

OPPDATERT: Landslagssjef Vidar Løfshus mener det er svært lite sannsynlig at den største sammenlagtfavoritten deltar i Tour de Ski.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Marit Bjørgen ble lørdag kveld innlagt på St. Olavs hospital for hjerterytmeforstyrrelser. Hun er blitt frarådet å delta i Tour de Ski.

Landslagssjef Vidar Løfshus mener det er svært lite sannsynlig at den største sammenlagtfavoritten deltar i Tour de Ski.

– Der stiller hun nok definitivt ikke. Helsen går foran alt. Nå er det viktigste at Marit blir utredet skikkelig og kommer tilbake til normalen igjen. Så får vi se hvor lang tid det tar før hun kan stille til konkurranse igjen, sier Løfshus til NTB.

Landslagstrener Egil Kristiansen har snakket med Bjørgen etter at langrennsstjernen ble innlagt på sykehus.

– Hun har det bra, men det var selvfølgelig tungt å få beskjed om at hun ikke får gått Tour de Ski. Det var et slag i trynet. Men hun tar dette veldig greit, sier Kristiansen til NTB.

Bjørgen skal ha merket at noe ikke var som det skal allerede fredag. Dagen etter ga det utslag på pulsmålingen.

Rent medisinsk har ikke Bjørgens tilstand eller innleggelse vært dramatisk, opplyser kommunikasjonsrådgiver Christina Yvonne Olsen ved St. Olavs hospital til NTB.

– Det var ikke noe dramatisk ved det. De signaler vi har fått er at hun mest sannsynlig blir utskrevet i dag (søndag), sier Olsen.

Tour de Ski starter neste helg. Bjørgen venter fortsatt på å vinne etapperennet sammenlagt.

Se også
Bjørgen innlagt for hjerteproblemer


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus