-->
Pål Golberg i front og like bak følger Petter Northug i Hemsdalsrennet 2013. Arrangørfoto.

Pål Golberg i front og like bak følger Petter Northug i Hemsdalsrennet 2013. Arrangørfoto.

Hemsedalsrennet får Golberg og Northug på besøk

Pål Golberg og Petter Northug jr. velger også i år markering av påsken med en tur til Hemsedalsrennet. - I fjor var Northug 15 cm før Golberg i mål og i år vil sistnevnte ha revansje, melder arrangørene til Langrenn.com.

Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Både Petter Northug og Pål Golberg er påmeldt til Hemsedalsrennet skjærtorsdag 17. april. Golberg er fra nabokommunen Gol og er dermed nesten på hjemmebane. Northug på sin side må reise over fjellet fra Trøndelag til Buskerud.

- I fjor dukka Petter Northug opp utan påmelding, og vann Hemsedalsrennet. Denne påska vil ikkje Pål Golberg la seg slå på heimebane, skriver lokalavisa Hallingdølen i forbindelse med det 28 kilometer lange turrennet som blir gått i klassisk stil og arrangert av Hemsdal IL.

- Det var berre centimeter som skilde «veteranen» Petter Northug og «ferskingen» Pål Golberg i skisporet på Gravset i fjor. No er båe klare for omkamp når eit nytt kapittel i Hemsedalsrennet si historie blir skrive skjærtorsdag i påskeveka. – I år er han i for dårleg form til å slå meg, seier den sjølvsikre heimefavoritten Pål Golberg, til Hallingdølen.

Omtrent 300 løpere er ventet til start i rennet som er blant sesongens aller siste på norsk og internasjonal jord denne sesongen.

Linker
* Mer om Hemsedalsrennet på arrangørklubbens nettside.
* Tidligere resultater, omtaler, bilder og vær.


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut


blog comments powered by Disqus