Herlig bekreftelse for Størmer Steira

Sist helg tok Kristin Størmer Steira steget helt opp i verdenstoppen. Det var en bekreftelse hun var meget glad for å få.
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst
Kristin Størmer Steira gikk sitt foreløpig beste løp i karrieren i Ramsau sist helg.

Det var svært få som hadde regnet med at 23-åringen skulle blande seg inn helt oppe i toppen.

Før rennet i Ramsau var hennes beste plassering i verdenscupen 6. plassen i Lahti for to år siden. I fjor var 8. plassen i Oberstdorf det beste hun presterte.

Men sist lørdag klaffet det meste, og hun kunne juble over andreplass, bare slått av Kristina Smigun.

- Det var utrolig stort, og det var nok mitt livs løp å langt. Det å få stå på pallen var utrolig artig. Det gir meget god motivasjon å ta med seg videre, sier Størmer Steira til langrenn.com.

Før løpet i Ramsau hadde ikke starten på årets sesong vært så bra som hun hadde håpet på.

- Jeg hadde fått en litt treg start, så det var veldig godt å få en bekreftelse på at man kan hevde seg i toppen. Jeg har vært litt syk i høst, men man ønsker alltid å gå fort. Det er en trygghet for meg å vise Svein Tore Samdal at jeg kan være med å kjempe blant de beste, sier ungjenta, som selvsagt har vinterens VM i Oberstdorf som sesongens store mål.

- Det er klart at jeg ønsker å gå så mye som mulig der. Jeg håper også å få gå en etappe på stafetten. Det er vel den tredje etappen jeg er aktuell på. Jeg tror ikke at Samdal vil satse på meg i en sprint, ler Størmer Steira.

Andreplassen i Ramsau betydde også noe økonomisk, og det er ikke tvil at de 30.000 kronene kommer godt med.

- Jeg var så og si i mål med julegavene, så det ble som en julebonus for meg. Vi langrennsløpere lever av resultater, så det var en god bonus å få, sier Kristin Størmer Steira.

 

 


* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut