-->
hetland_lite

Hetland spurtslo Tyskland

Tor Arne Hetland avgjorde dagens verdenscupstafett i Davos da han spurtslo tyske Tobias Angerer på de siste 300 meterne.
Tips en venn  Skriv ut

Uleselig tekst

Bli abonnent – Full tilgang til alt det gode stoffet!


Allerede abonnent?
* Klikk her for å logge inn

Få hele Langrenn Pluss (+)
Velg abonnement*
Abonnementsvilkår*

Du gir med dette godkjennelse til at Langrenn.com AS automatisk fornyer ditt abonnement frem til du selv sier dette opp. Komplette vilkår er tilgjengelig her.

Uleselig tekst

Det er sjelden Hetland lar seg slå i slike spurtoppgjør og det skjedde heller ikke i dag. Taktikkeren Hetland slo til inn mot siste sving. I Davos er det et meget kort oppløp og det er en fordel å være først ut av siste sving. Det hadde Hetland skjønt og ga alt for å gå først inn på oppløpet. Da hadde tyskeren ingen sjans til å komme seg forbi en råsterk Hetland igjen, og nordmennene kunne juble over sesongens andre strake stafettseier på herresiden.

På grunn av at Jens Arne Svartedal ikke følte seg helt pigg i dag tidlig tok Anders Aukland over ansvaret på den første etappen. Aukland fikk luke på resten av feltet og Frode Estil fikk syv sekunder å gå på ved veksling. Både Estil og Kristen Skjeldal gikk solide etapper og beholdt den luken Aukland fikk på startetappen.

Da Hetland gikk ut på siste etappe hadde han 17 sekunder ned til Angerer. Etter 5,5 kilometer av siste etappe var Angerer oppe i ryggen på Hetland. Hetland slapp Angerer forbi og nektet å dra en meter de siste to rundene før han slo til 300 meter før mål.

Sverige var på vei opp til Norge sammen med Tyskland på siste etappe da Østberg falt på grunn av reklamemateriell som hadde blåst ut i løypa. Det var kraftig vind og nedbør under hele herrestafetten.

* Langrenn Pluss (+): Trening, teknikk, utstyr + +
Tips en venn  Skriv ut